Personal – Instagram Tag 2017 – Hoogtepuntjes in Insta foto’s

Instagram Tag

Het is weer tijd voor een leuke tag! Ik werd getagd door Lesley van de leuke blog My Little Happiness voor de ‘Instagram Tag 2017’. Tijd om even stil te staan bij wat foto’s die mijn Instagram jaar maakten in 2017!

De tag is bedacht door Daniëlle en wordt momenteel op heel veel blogs al overgenomen.

Instagram

Instagram, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Ik vind het heerlijk om Instagram meerdere keren per dag te checken (yes, addicted). Tegelijkertijd kan het enorm frustrerend zijn om te zien hoe Instagram omgaat met het algoritme, waardoor sommige van mijn foto’s vrijwel geen ‘daglicht’ zien. Ook is het écht niet tof wanneer mensen met kwalitatief mindere foto’s, extreem veel volgers likes en comments krijgen. Snap ik gewoon niet!

Ik heb het momenteel wel iets meer los kunnen laten, ook omdat ik het ‘s winters moeilijker vind om goede foto’s te posten met mooi licht en leuke beelden. Op een iets lager pitje dus, maar ik vermaak me ook heel goed op insta stories!

1. Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

Nee hoor, dit ben ik niet handmatig gaan uitzoeken, hier heb je een handige website voor! In dit leuke overzichtje zie je precies welke foto’s van mij het hoogste scoorden.

Instagram Tag

Tja de conclusie is vooral, foto’s waar ik op sta worden in verhouding heel veel geliked! Ik kom namelijk niet super vaak voor op mijn eigen Instagram foto’s dus dit valt zeker op. Iets waar ik in 2018 meer mee moet doen dus..! Antwerpen, cactussen, een notitieboekje (gekregen van lieve Bregje tijdens echte post is cool) en m’n zelfgemaakte bananenbrood scoren ook goed, haha!

2. Wat is je allerlaatste geplaatste foto in 2017?

Haha… Mag ik nu gewoon nog een keer ja? M’n laatst geplaatste foto op moment van schrijven is namelijk…tja…deze. En hier krijgt een vrouw geen genoeg van toch!

Instagram7 Diyaata

3. Wat is de allereerste foto die je (in 2017) plaatste op Instagram? Instagram1 Diyaata

Het nieuwe jaar luidde ik in met een kant en klaar plaatje, wel erg in Daisy style. Roze, glitter, jullie kennen me.

4. Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?

Ik ga voor deze foto die ik van mezelf maakte in Londen. Ik was alleen, in een heel chique, mooi en leuk restaurant uitgebreid gaan eten. En de toiletten waren zo mooi en ik was zoo trots op mezelf! En dus straal ik hier, ook al was ik net verregend 😉 En juist omdat het een spontane, niet extreem geposeerde of 10 x overnieuw genomen foto is, kies ik deze.

Instagram2 Diyaata

5. Van welke Instagram foto uit 2017 krijg jij ter plekke heimwee?

Oei… die hierboven voor Londen! En dan tja, Marmaris natuurlijk. Ik kies er lekker twee.

Instagram4 Diyaata

Hier voelde ik me eventjes de queen van Marmaris, op een heerlijke stoel, voetjes in het water, uitzicht van heb ik jou daar…

Instagram3 Diyaata

En deze meneer had het nog beter voor elkaar! Vissen in de prachtige zee, terwijl hij ‘m lekker chillt op een tafeltje wat gewoon in de zee gezet is voor hem. Kan allemaal in Marmaris. Kijk trouwens even hoe mooi die bergen op de achtergrond, op deze foto ben ik stiekem ook best trots. Heimwee, check!

6. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?

Instagram5 Diyaata

Ik kies voor deze fijne bowl, geïnspireerd door naamgenoot en medeblogger Daisy!

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?

Instagram6 Diyaata

Zoals het een echte kattenmama betaamt, ga ik natuurlijk niet kiezen tussen mijn twee kattenkinders. Dus, deze foto waar ze heel uitzonderlijk allebei opstaan en goed te zien zijn. Met Jessy heb ik nog weleens struggles om haar mooi op de foto te krijgen met haar donkere vacht, en ze is zo mooi! Jack is echt Instagram proof en poseert dan ook erg vaak en graag.

8. Welke fotobewerkingsapps (of Insta filter) gebruikte jij dit jaar het meest?

Ik gebruik de app VSCO en heb daar mijn favo filtertje die ik vrijwel altijd probeer toe te passen.

9. Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram (top 5)?

Ik heb lopen zoeken… en zoeken.. en ik heb geen flauw idee hoe ik hierachter kom? En eerlijk, is dit nu echt zo boeiend? Dus ik ben gestopt met zoeken, haha!

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?

Tja eerlijk is eerlijk, ik gluur graag bij de ‘professionele’ Instagrammers. Iedereen weet dat ik bijvoorbeeld groot fan ben van Anna Nooshin dus haar foto’s check ik zeker. En verder zie ik gewoon graag de accounts van vriendinnen en ook andere bloggers waar ik contact mee heb, zoals natuurlijk andere Daisy. Een nummer drie, dat zijn er heel veel dus ik kies even niet iemand specifiek uit.

Ik ga niemand specifiek taggen, maar mocht je deze tag ook willen invullen, doen! En laat het me dan even weten, vind ik leuk om te lezen!

Oh enne, volg je me al?!

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Thanks voor de tags babe! Ook ik heb haaaaat aan dat algoritme en het feit dat onze mooie foto’s minder respons krijgen dan sommige slechte accounts. Xxx

  2. Reply

    Leuk overzicht zeg! 😀 Ik heb ook een haat – liefde verhouding met Instagram. Vind t uiteindelijk toch altijd wel heel leuk haha

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

16 shares