Interieur – Sukhi – Patchwork kleden rechtstreeks uit Turkije!

Sukhi

Binnenkort vertrek ik weer naar Turkije, een weekje zon en zee maar bovenal genieten van de Turkse cultuur die ik enorm waardeer. Kleuren, geuren en heel veel inspiratie als het gaat om interieur. Mijn inrichting bestaat uit heel veel buitenlandse invloeden en ik kijk op vakantie dan ook altijd graag om me heen.

Sukhi

Super leuk vond ik het dan ook toen ik een mailtje kreeg van Sukhi, een webshop met prachtige handgemaakte kleden uit verschillende landen, waaronder Turkije. ‘Sukhi’ betekent blij, en dat werd ik zeker toen ik de werkwijze van deze webshop las. Sukhi werkt rechtstreeks met de makers van de kleden en dit heeft vele voordelen. Het belangrijkste voordeel vind ik dat de maker van jouw kleed een goede prijs heeft gekregen en de arbeidsomstandigheden goed zijn. Omdat er geen tussenpersonen, opslagruimtes en dergelijke aan te pas komen, krijgen de echte kledenmakers een eerlijke prijs én kan de prijs ook nog eens laag gehouden worden voor de koper.

Patchwork Sukhi

Kwaliteit

Perfect dus! Omdat Sukhi direct contact heeft met de kledenmakers, is een kleed precies aan te passen aan jouw wensen. Denk aan afmetingen en kleuren, alles kan aangepast worden. Hoe leuk is dat, een uniek kleed in jouw huis wat precies bij jouw inrichting past. De kleden worden gemaakt met hoge kwaliteit materialen en gaan voordat ze verstuurd worden nog door een kwaliteitscheck.

Patchwork Sukhi

Patchwork kleden

De leuke patchkwork kleden die ik je in deze blog laat zien, komen uit Turkije.  Ik vind ze prachtig en kan me helemaal inbeelden hoe een dergelijk kleed mijn woonkamer zou opfleuren en afmaken. Een patchwork kleed bestaat uit allerlei stukken vintage kleden, vintage in een nieuw jasje. Er zijn vier soorten patchwork kleden waar je uit kunt kiezen.

Overdyed patchwork kleden

De overdyed kleden worden twee keer geverfd op geheel Turkse wijze en krijgen daardoor een prachtig diepe kleur.

Kelim patchwork kleden

De Kelim patchwork kleden hebben een platte knopenstijl en zijn gemaakt van authentieke kleden van 30 tot 60 jaar oud. Er is volop keuze uit allerlei opvallende kleuren.

Caput patchwork kleden

De gestreepte caput patchwork kleden bestaan uit een mix van katoen geweven met wol. Ze geven hierdoor een natuurlijke en zachte uitstraling. Ook deze kleden hebben een basis van kleden van 30 tot 60 jaar oud en ze zijn gemaakt van allerlei verschillende materialen zoals bijvoorbeeld vintage kleding. Er zijn 7 kleuren verkrijgbaar waaronder bijvoorbeeld pastel (ooooh me want!).

Hennep patchwork kleden

De titel zegt het al, patchwork kleden die volledig bestaan uit hennep! Hennep is één van de duurzaamste en veelzijdigste materialen uit de natuur. De hennep patchwork kleden zijn verkrijgbaar in 3 kleuren.

Patchwork Sukhi

Aanbod

Ja, ik ben verliefd op deze mooie kleden. Mocht patchwork niet zo jouw ding zijn, wees gerust. Sukhi heeft namelijk een heel divers aanbod en verkoopt in de webshop ook kleden uit Marokko, Nepal en India. Uiteraard wordt ook in deze landen dezelfde aanpak gevolgd, eerlijke handel en direct contact met de kledenmakers. Ik ga straks in Turkije opletten of ik de patchwork kleden tegen kom!

Heb jij ook buitenlandse invloeden in jouw interieur toegevoegd?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sukhi.

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Super leuk geschreven! Dankjewel:)
  gr, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

  1. Reply

   Heel graag gedaan!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

19 shares