Interior – Huiskamer update – Nieuwe okergele lounge stoel

Stoel

Vanmorgen even geen Wie is de Mol, want ik was gisteravond op een heel bijzonder avondje uit. Wie weet staat er inmiddels wel het één en ander op mijn Instagram stories, en anders volgt er wellicht nog een blogje over.

Wel heb ik iets anders om met jullie te delen en dat is mijn nieuwste huiskamer toevoeging, een okergele loungestoel! Wellicht heb je hem al op Instagram voorbij zien komen maar deze knapperd verdient ook een plekje op mijn blog.

De eisen

Al een tijdje wilde ik een nieuwe lounge stoel. De eisen waren; bijpassend bij mijn petrol kleur bank, hij moest lekker zitten en niet te massaal ogen. Én hij moest, net als de bank, van velours stof zijn want die laten mijn katten met rust. Ik had geen zin om weer een meubelstuk te kopen, wat al snel als krabpaal zou fungeren. Die hebben ze immers al, mijn kattenkinders.

Zoektocht

Net als met mijn bank, was het weer een flinke zoektocht. Overal waren of van die standaard massale leunstoelen te vinden, in vaak even zo standaard kleuren (lees: grijs, bruin, zwart). Of, het was wel een heel leuk model maar dan zaten er geen armleuningen aan. Wat heb je nu aan een lounge stoel zonder armleuningen.. dan moet je alsnog alert blijven!Stoel

In de allerlaatste meubelwinkel van die dag zag ik ‘m dan eindelijk. Een gaaf model, niet te massaal, wel echt chill, mét armleuningen. Maar ook nog eens in een kleur die ik erg gaaf vind, namelijk okergeel. De stoel was in nog twee andere kleuren verkrijgbaar maar ik besloot dat okergeel heel goed ging matchen met mijn petrol bank en dus was ik verkocht. Helaas duurde het nog een aantal weken voordat hij geleverd werd, maar vorige week kreeg ik dan eindelijk het langverwachte telefoontje. Hij was er!

Stoel
Ook Jessy heeft ‘m goedgekeurd!

Ik ben er super blij mee, hij zit namelijk écht lekker en staat gelukkig net zo goed bij de rest van mijn inrichting als dat ik had gehoopt.

Een nieuwe eyecatcher in de woonkamer waar ik erg trots op ben! Volgende week ben ik terug met de finale van Wie is de Mol, zit jij nog steeds op dezelfde Mol?

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • zomijntje
  • March 4, 2018
  Reply

  Hi Daisy, wat een gave stoellllllll!!!! Mooi kleurtje inderdaad hoor. Ik houd daar ook wel van. Wij hebben helaas geen ruimte voor een extra losse stoel bij de bank in onze doorzonwoning. ^_^ Chill-ze nog…. Groetjes en liefs, Mijntje.

 1. Reply

  sooo pretty!

 2. Reply

  Onwijs mooie stoel! Ik ben gek op okergeel. En hij past super bij je bank.

  1. Reply

   Thanks! Heel blij mee!

 3. Pingback: Interior - Nieuwe schoenenkast - Van chaos naar opgeruimd! - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

16 shares