Interior – Nieuwe schoenenkast – Van chaos naar opgeruimd!

Schoenenkast review

Eindelijk, eindelijk ziet mijn halletje er een beetje opgeruimd uit. Ken je dat, te veel tassen, sjaals en schoenen in de hal en het idee hebben dat het nooit opgeruimd raakt? Ik had dat ook, tot ik dé perfecte schoenenkast vond!

Wat vooraf ging..

Inmiddels woon ik al bijna zeven jaar in mijn paleisje in Goes. Stukje bij beetje ben ik momenteel wat dingen in mijn interieur en aan het huis zelf aan het veranderen en ‘upgraden’, maar mijn gang bleef altijd een uitdaging. Naast de meterkast is niet gek veel ruimte meer over en tot dusver kon ik geen meubel vinden wat hier paste en ook nog genoeg ruimte bood voor al mijn spullen. En dus bleef het chaos, met enkel een cheap ass schoenenrekje als opbergmogelijkheid. Resultaat: ik kom thuis van m’n werk en schop (letterlijk) mijn schoenen tegen de berg troep aan die er al ligt. En omdat ik de beroerdste niet ben… heb ik ook daar even foto’s van gemaakt!

Schoenenkast review

Totdat ik een leuke e-mail ontving van de webshop Emob, een webshop gespecialiseerd in interieur. Uiteraard ging ik even kijken en ik wist niet wat ik zag, zoveel artikelen, zoveel leuks! Het dilemma ‘chaos in de gang’ spookte door mijn hoofd en dus ging ik kijken of Emob wellicht een optie voor mij had. En jawel! In het ruime assortiment van deze webshop vond ik onder het kopje ‘Hal & Berging’ verschillende schoenenkasten terug. Maar ook echt veel! Van een prachtige hoge spiegelkast die bij mij helaas niet in de gang past, tot een mooi wit meubel wat helemaal was wat ik bedoelde. Na het nodige meetwerk (want HELP gaat dit echt passen?) leek het qua formaat echt perfect te zijn! De kast (die je hier terug kunt vinden) met de gezellige naam ‘Penny’ was mine!

De bestelling liet een aantal weken op zich wachten omdat ik per se de witte variant wilde, maar afgelopen week was het dan zover en werd de schoenenkast thuisbezorgd. Tijd om te knutselen (thanks pap!) en de boel opnieuw in te richten.

Schoenenkast Penny

De kast is van goed stevig en zwaar materiaal, wat ik een prettig idee vind. Dit is geen kast die bezwijkt zodra ik mijn tas er bovenop gooi, want JA dat gaat gebeuren! Smetteloos wit, wat mooi past bij de rest van mijn hal indeling. Hij is wat speels door het verschil in hoogte maar tegelijkertijd praktisch door de verschillende lege vakken en uiteraard de twee schoenen lades die veel opberg ruimte bieden. Foto’s maken is wat lastig want mijn hal is simpelweg niet groter dan dit. Excuses daarvoor.

Schoenenkast review

De lades worden gesplitst door een tussen plankje waarvan ik er denk ik nog ééntje tussenuit haal. Dan kan ik in de ene lade twee lagen schoenen doen (bijvoorbeeld slippers en sandaaltjes bovenin) of eventueel tasjes zoals ik nu even heb gedaan. In de tweede lade kunnen dan wat hogere schoenen zoals enkellaarsjes, die momenteel nog in de zijvakken staan.

Schoenenkast review

Het mooiste aan dit meubel? Toch wel dat het echt pre-cies het goede formaat heeft. Niet te breed, niet te diep, ik ben helemaal happy!

Emob.nl

Emob was voor mij een nieuwe webshop waar ik nog niet eerder van gehoord had. Ik ben echter zeer positief verrast over het uitgebreide aanbod en de helderheid van de website. Je vindt binnen no time wat je zoekt en hebt dan ook daadwerkelijk ruime keuze uit verschillende meubels en accessoires. Ik raad jullie dan ook zeker aan om de webshop Emob eens te bezoeken als je ergens naar op zoek bent, of gewoon omdat het leuk is om rond te neuzen in interieur winkels!

Hou jij ook zo van je interieur updaten en veranderen?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Emob.

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

38 shares