Interior – Onze badkamer, voor en na!

Badkamer-nieuw-Diyaata.com3_

Het was het allemaal waard, onze nieuwe badkamer is een feit! Maar poeh… wat was dit afzien, ruim twee weken in een badkamerverbouwing zitten met een kleintje. Er kwam elke dag een logistieke planning aan te pas om zelf te kunnen douchen voordat het bedtijd was voor de mini. Het stof zat werkelijk overal, van mijn bed tot m’n bh, en mijn humeur werd er ook niet beter van naarmate de tijd vorderde. Maar hee, we made it. En wat is ‘ie mooi geworden!

Voor

Tja, onze badkamer was… erg retro. Kijk en oordeel zelf.

Inspiratie

De nieuwe badkamer moest voor mij luxe uitstralen, ik wilde het hotel-gevoel in huis halen. Marmer (look) is voor mij luxe, ik vind het prachtig en aangezien het in ons vorige huis geen optie was, wilde ik er nu volle bak voor gaan. RVS is niet mijn ding en dus was er de wens voor koperen of gouden kranen.

Daarbij kwam het praktische feit dat ik een bad nodig heb om af en toe de pijn van de reuma een beetje te verlichten, zeker in de winter heb ik dit hard nodig. Maar douchen in bad vind ik tricky dus stiekem was er ook de wens voor nog een losse inloopdouche. Het was spannend of dit ging lukken maar met wat creatief denkwerk is het geslaagd!

Het resultaat

Ik kan er veel over typen maar zeg nu eerlijk, dit is toch prachtig geworden? Een echte Daisy / meiden badkamer als je het mij vraagt, en ik hou ervan.

Voor Zinzi is er voldoende plek voor haar badspeeltjes en daar mochten we recent een nieuwe bewoner aan toevoegen! Van VTech ontvingen we de Waterpret Zeeleeuw en Zinzi is inmiddels zo’n fan dat de Zeeleeuw ook al beneden mee tv kijkt en pap eet bij het ontbijt. Het nieuwe bad werd dan ook samen ingewijd!

De Zeeleeuw zingt vrolijke liedjes, speelt melodietjes en met het blauwe balletje, waar Zinzi dus écht gek op is want elke bal is momenteel hot en happening, kun je water over hem heen gieten (goed voor de motoriek). Ook niet onbelangrijk, ik vind het een schattig beestje om in huis te hebben!

Wat vinden jullie van onze nieuwe badkamer? Nailed it, toch?!

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares