Lifestyle – Gadgets – Nieuwe IPhone 8 Plus en sterke powerbank + Winactie!

powerbank

Ja eerlijk is eerlijk, ik hou wel van wat mooie gadgets. Dat moet ook wel, als je blogger bent een beetje mee wilt doen op bijvoorbeeld social media. Ik wil dus een goede telefoon én ik wil dat deze telefoon op ieder moment van de dag genoeg power heeft, en daar heb ik nu een ultra sterke nieuwe powerbank voor van Powerbankcenter.

Gadgets

Bijna altijd zit ‘ie in m’n tas. Een powerbank waar ik de dalewereld (kuch) mee aan kan. Ik durf best te stellen dat ik en mijn telefoon met elkaar vergroeid zijn en dus heb ik op een dag behoorlijk wat power nodig. Een poosje terug kreeg ik de vraag of ik een power bank wou uitzoeken bij Powerbankcenter. Mijn huidige sterke powerbank begon de laatste tijd kuren te vertonen en dus vond ik dit wel een goede optie. Ook voor jullie zit hier een leuke extra aan dus lees zeker even door!

Nieuwe telefoon en op vakantie

Sinds zo’n twee weken heb ik een nieuwe telefoon, een IPhone 8 Plus waar ik erg mee in m’n nopjes ben! De portret functie van de camera is echt mijn nieuwe liefde en ik wil er nog veel mee gaan experimenteren. Zeker wanneer ik in mei weer naar Marmaris vertrek, want jawel dat is weer geboekt! Op vakantie is een goede powerbank voor mij zeker cruciaal want ik fotografeer en film (okay en whatsapp) me dan helemaal suf de hele dag door.

Powerbankcenter.nl

Bij Powerbankcenter hebben ze echt allerlei soorten powerbanks, van de kleine versies in schattige uitvoeringen (voor één keer opladen) tot de powerbank die ik uitgekozen heb met 20.000 mAh. Lees: heel veel power! Dit is de Smart Power Bank met meerdere USB ingangen zodat je verschillende apparaten (bijvoorbeeld ook m’n tablet) tegelijkertijd kunt opladen. Ik koos voor de witte variant, clean en dit past bij alle mogelijke hoesjes, het oog wil immers ook wat! Hij is niet overdreven groot of zwaar en past dus prima in mijn tas(sen) om onderweg mee te nemen.

powerbank

Deze 20.000 mAh powerbank scoor je op de webshop voor 29,99 euro en is momenteel zelfs in de aanbieding voor 21,99 euro. Hij is ook nog in andere kleuren verkrijgbaar.

Winactie

Met het vakantieseizoen weer om de hoek, mag ik één van jullie ook blij maken. Ik mag namelijk een shoptegoed van 25,- euro weggeven zodat ook jij helemaal Instagram ready bent, met genoeg power in je tas! Je kunt dus zelf bepalen wat je hiervoor aanschaft. Wat moet je hiervoor doen?

 • Like de Facebook pagina van Diyaata
 • Like de Facebook pagina van Powerbankcenter.nl
 • Laat hieronder op Diyaata.com een reactie achter met een geldig e-mailadres (in het daarvoor bestemde vakje), waarin je mij laat weten dat je meedoet
 • Dit bericht liken & delen op Facebook waardeer ik enorm (maar écht), maar is niet verplicht want hee, zo ben ik niet 😉

Meedoen kan t/m 23 maart, op 24 maart ben je te laat. Datzelfde weekend zal ik de winnaar of winnares contacteren die de 25,- euro mag opmaken.

 

* Deze blogpost bevat een product wat ik gekregen heb ter review.

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Coen priem
  • March 9, 2018
  Reply

  Je pagina had ik al geliked 😉
  De power bank pagina nu dus ook .
  Ik zou dus graag meedoen

  • Sabrina
  • March 9, 2018
  Reply

  Ik doe mee! Een powerbank is heel handig, de mijne is niet zo power!

  • Anita H.
  • March 10, 2018
  Reply

  Ik doe mee.

 1. Reply

  Wat leuk! Ik doe mee en heb de pagina’s geliked. Powerbank zou zoooo ontzettend goed van pas komen haha.

  • Anne
  • March 20, 2018
  Reply

  Wat leuk! Ik zou graag meedoen, maar heb geen facebook. Dus helaas voor mij. Succes aan de anderen!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

24 shares