Jaaroverzicht – Hoe was 2016 voor mij en de blog?

Jaaroverzicht 2016

Happy New Year allemaal! Hopelijk brengt 2017 je veel moois! Ja, eigenlijk mag dit natuurlijk niet ontbreken. Een jaaroverzicht, een review van hoe mijn jaar was zowel op persoonlijk – als blog gebied. Het jaar 2016 was in ieder geval niet saai, zullen we maar zeggen.

Januari – April

In januari begon ik met een nieuwe baan. Mijn olie en gas baan gaf ik op door de tegenvallende oliemarkt en ik begon met werken bij het Centraal Orgaan Asielzoekers. Een heerlijke baan met fijne collega’s en geweldig werk. Deze periode had ik nooit willen missen, hoe dan ook. Ik heb veel geleerd met en dankzij alle geweldige mensen die ik heb ontmoet. Het heeft me als persoon doen groeien en mijn interesses voor andere culturen enkel doen toenemen.

Helaas werd die droom heel plots beëindigd maar ik heb 0,0 spijt. Wat een mooie ervaring!

Mijn blog liep leuk en goed maar mijn energie en meeste tijd ging wel naar mijn werk toe in deze periode. Zoals jullie weten was mijn relatie op eerste Kerstdag stuk gelopen en mezelf in mijn werk ‘ gooien’ was een mooie manier om er niet teveel bij stil te staan.

Een tripje Lissabon in een poging om de relatie nog te redden, liep niet helemaal goed af. Lissabon was wel erg mooi, haha!

 

Mei- zomer 2016

Werkloos, dat was even wennen! Geen rust kunnen vinden, mezelf dwingen tot non-stop zoeken naar vacatures, of ze er nu wel of niet waren. Leuke dingen doen mocht ik amper van mezelf, ik was nog steeds druk met van alles en nog wat en moest mezelf ‘nuttig’ maken. Achteraf gezien, best zonde. Ik ging een weekje alleen naar Turkije om bij te komen maar dat lukte me niet helemaal.

Na twee weken thuis kwam ik een last minute Marmaris tegen en vertrok ik samen met m’n moeder nog een keer richting het mooie Turkije! Dit keer heb ik wel genoten, enorm zelfs, en kwam ik opgeladen weer terug thuis. Het was de eerste vakantie met mijn moeder en hopelijk volgen er nog veel meer 🙂 De rust kon ik weer thuis redelijk vasthouden gelukkig en ik heb me gestort op mijn blog. Met succes!

Het aantal wekelijkse artikelen heb ik niet direct opgeschroefd want wat als ik weer een baan vond? Alleen bij speciale gelegenheden kwam er wel een extra blogpost. Mijn extra energie ging naar de kwaliteit, social media en contacten met andere bloggers. En ineens kwamen de samenwerkingen uit de lucht vallen, halleluja!

Als ‘pers’ naar de modeshow van Addy van den Krommenacker, site van de dag op Zeelandnet.nl en vele leuke merken die mij benaderden.

Najaar 2016

De zenuwen kwamen weer een beetje terug, het hebben van werk werd nu steeds belangrijker want mijn WW uitkering liep maar tot februari. Ik heb een paar geweldig leuke sollicitaties gehad in de communicatie en marketing branche waar ik nog steeds trots over ben. Nee, ik heb die banen niet gekregen maar wat een eer dat ik uitgenodigd werd, zo zonder specifieke opleiding en enkel ervaring in mijn vrije tijd in plaats van loopbaan!

Diyaata was booming (voor mijn doen he haha), helemaal gelukkig! Een dagje Parijs maakte dit seizoen helemaal af.

December 2016

En jawel, daar kwam ‘ie dan, het jaar heb ik kunnen afsluiten met een baan in the pocket. Het plannen en regelen van zakenreizen, ik zit weer terug in mijn ‘oude stoel’ waar ik me comfortabel voel en waarvan ik weet en heb bewezen dat ik het kan. In een ander bedrijf wel en dat maakt dat er ook weer genoeg te leren en te ontdekken valt! Een uitdaging blijf ik nodig hebben om goed te functioneren, op persoonlijk en zakelijk vlak.

En ja ik hoor jullie denken, en die mannen, de liefde dan? Want de meerderheid van jullie is ooit op mijn blog gekomen door de Mr X verhalen! Dit jaar was niet mijn jaar en dus is er ook geen relatie opgebloeid, ik zat zelf ook niet goed in m’n vel. Sommige mensen komen echter keer op keer terug in je leven als een irritante boomerang, die ik met alle liefde weer terug smijt.. 😉 Een nieuw (liefdes) boek openen is toch echt het verstandigste dus wie weet wat 2017 me brengt. Na de X volgen nog een aantal letters, toch?

Tot die tijd heb ik mijn lieve viervoeters die genoeg liefde geven!

2017

Nieuwe plannen? Voor mijn blog heb ik die zeker! Ik heb de laatste tijd wat eigen blogs zitten teruglezen en het is tijd dat ik weer wat meer ga doen met mijn ‘schrijftalent’ op zich. Hoe en wat precies merken jullie vanzelf…! Financieel was dit jaar natuurlijk niet zo tof en hier moet ik nog even van herstellen. De reiskriebels komen weer boven en ik hoop toch over een tijdje weer een reisje te kunnen vastleggen. Goede voornemens, daar doe ik niet aan. Die komen bij mij spontaan op en worden dan ook direct uitgevoerd, die 1 januari scheidslijn heb ik nooit zo goed begrepen.

In 2016 heb ik uiteraard ook veel afgesproken met lieve vriendinnen, waarvan sommige inmiddels met een kindje <3 Die afspraakjes zetten we natuurlijk gewoon door in 2017.

Volg me vooral op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van mijn leven en Diyaata nieuwtjes 🙂

 Was 2016 een goed jaar voor jou? En wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar?

 

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Willemijn
  • January 1, 2017
  Reply

  Trots op je!!

  1. Reply

   Lief! Thanks 🙂

 1. Reply

  Mooi jaar overzicht en zo tof dat je het jaar hebt kunnen afsluiten met een baan waar je je prettig voelt! Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2017!

  1. Reply

   Jij ook meis! Samen met bink! ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

9 shares