Personal – Jaaroverzicht – Hoe was 2017 voor mij en Diyaata.com?

Daisy jaaroverzicht

Op de laatste dag van het jaar mag dit natuurlijk niet ontbreken. Een jaaroverzicht, om even stil te staan bij het jaar 2017 wat we vanavond gaan afsluiten. Wat waren mijn hoogtepunten en dieptepunten, wat ga ik volgend jaar anders doen?

Werk

Dit jaar heb ik twee banen gehad, waarbij ik nog steeds heel happy ben in mijn laatste en huidige functie. Ik heb in mei met mijn banenwissel de beslissing gemaakt om 4 in plaats van 5 dagen per week te gaan werken omwille van mijn gezondheid, en dat was de beste beslissing ooit. Samen met die jobwissel trouwens, want ik zit goed op mijn plek momenteel en dat geeft heel veel rust.

Vriendschap

Voor mijn gevoel zijn de vriendschappen die ik heb, écht naar een hoger niveau getild het afgelopen jaar. Ondanks dat we allemaal stappen nemen in ons leven, er bij vriendinnen kindjes zijn en we allemaal onze issues hebben, wordt de band met mijn lieve vriendinnen alleen maar sterker. Ook zijn er nieuwe vriendschappen ontstaan en ben ik ontzettend dankbaar voor de mensen die ik nu in mijn leven heb en hopelijk nog lang mag houden.

Reizen

Het afgelopen jaar was ik twee keer in Marmaris, mijn favoriete dichtbij-huis bestemming. Hier kom ik tot rust en laat ik alle zorgen gaan, een plek die ik nog heel vaak hoop te bezoeken en waar ik inmiddels ook al behoorlijk wat mensen ken. Een tweede huis, maar dan met palmbomen en heel veel zon. De vrije dagen en centjes voor een verre Afrika reis waren er helaas nog niet.

Gezondheid

Tja, dat was natuurlijk drie keer niks. Ik belandde bijna een week in het ziekenhuis door een heftige longontsteking die ik opdeed door mijn medicijnen, ik heb heel veel pijn gehad en ik weet ook niet zo goed wat 2018  me gaat brengen op dit vlak. Maar het krijgt me niet meer zo snel klein, die gezondheid. Het krijgt me niet meer klein zoals het dat jaren terug wel deed, ik vind er mijn weg in. Dat dansen niet echt meer gaat, en een dag winkelen vrijwel onmogelijk is, dat is ronduit klote. Maar dat ik dit jaar toch nog het sporten heb opgepakt, dat is dan weer ontzettend goed. Dus het is een beetje geven en nemen op dit gebied.

Wel heb ik het idee dat ik mezelf iets meer ben gaan accepteren zoals ik ben qua figuur. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar het komt, het komt echt.

Liefde

Ja, dat is uitgebreid besproken toch? Ik weet niet zo goed waar ik nu sta, maar ik weet wel dat ik een punt heb gezet achter iets waar een punt achter hoort. En ik weet ook dat ik nog steeds verliefd kan worden en er echt nog een juiste man voor mij rondloopt. En dat alles maakt mij blij!

2017 was wel echt een jaar vol dates, en dat heeft gedeeltelijk te maken met dat stukje zelfacceptatie. Vind je me niet leuk? Prima. Die instelling zou ik iets vaker moeten hebben 😉 Ik probeerde complimenten te accepteren in plaats van weg te wuiven en dat was een goede insteek.

2017 sluit ik heel verliefd af!

Daisy jaaroverzicht

2018

Heel eerlijk, ik heb geen idee wat 2018 mij gaat brengen, echt 0,0. Ik zou nog steeds heel graag een nieuwe reis naar Afrika maken, maar eigenlijk wil ik eerst zekerheid over het voortzetten van mijn baan hebben alvorens ik er tussenuit ga voor weer een grote (dure) reis. Grote kans dat ik dit jaar dus gewoon terug ga naar mijn geliefde Marmaris en dat eerst even ‘afwacht’. Bovendien zijn er wat dingen in huis die ik voorrang wil geven, zoals nieuwe kozijnen (pffff, duur!!!).

In de liefde weet ik het helemaal niet, op dit moment ben ik blij, gelukkig en verliefd. Ik hoop vooral te blijven genieten en gewaardeerd te worden om wie ik ben.

Voor Diyaata, hoop ik weer op wat leuke samenwerkingen die mij die energie en waardering geven. Ik heb de afgelopen tijd best wat samenwerkingen moeten afslaan, simpelweg omdat ze niet bij Diyaata passen of omdat er onmogelijke dingen gevraagd worden die ik niet kan of mag uitvoeren.

Jullie hebben wellicht gemerkt dat ik af en toe ‘maar’ twee blogs per week post en dat is een bewuste keuze. Ik wil niet op mijn tenen hoeven lopen om koste wat kost drie blogs per week neer te zetten, soms gaat mijn sociale leven gewoon even voor!

Die vriendschappen die blijven, en die versterken met het jaar. Heerlijk!

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en heel veel liefs en goeds voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat al je wensen mogen uitkomen! Ik ben heel benieuwd wat voor jaaroverzicht ik volgend jaar kan typen. Wat waren jouw hoogte en diepte- punten?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • RobertB
  • December 31, 2017
  Reply

  Dear Daisy! een mooi nieuw jaar met veel gezondheid, geluk en gezelligheid.

  Robert Boudewijn

  1. Reply

   Dankjewel Robert! Ik wens jou en je familie uiteraard hetzelfde 🙂

 1. Reply

  Een heel gelukkig en liefdevol nieuwjaar gewenst!

  1. Reply

   Jij ook Sabine!

 2. Pingback: Personal - Jaaroverzicht - Hoe was 2018 voor mij en Diyaata.com? - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

15 shares