Interior – Janzen Geurkaars – Exotic Flowers & Saffron – Brown 51

Janzen geurkaars

Persoonlijk ben ik geen najaar of winter persoon. Geef mij maar zon, zee, strand en warmte, veel warmte! Het enige wat ik wel leuk vind aan de donkere dagen is de kneuterigheid, gezelligheid, kaarsen op tafel, een dekentje, je kent het wel. Vandaag dan ook een review over de Exotic Flowers & Saffron geurkaars van Janzen.

Eerlijk is eerlijk, ik hou van kaarsen maar ik vind lang niet alle geurkaarsen fijn. Het is me snel te zoet, te overweldigend, alsof je een snoepjeswinkel bent binnengestapt. Toen ik deze geurskaars van Janzen in mijn goodiebag vond van de Surprise avond, was ik dan ook erg benieuwd. Is dit voor mij een Yay or Nay?

De kaars komt verpakt in een doosje, wat het geheel direct een chique uitstraling geeft. Hoort er wat mij betreft ook helemaal bij, als je een dergelijke ‘duurdere’ kaars aanschaft. De verpakking is herkenbaar wanneer je bekend bent met het merk Janzen. De kaars zelf zit in een ronde witte glazen pot waar in het lichtgrijs de merknaam Janzen op staat vermeld, die in de schaduw weerkaatsen. Wederom chique! Een strak, stylish ontwerp wat in vrijwel elke omgeving past.

Janzen geurkaars

Dan de geur.. Zo moeilijk vind ik het, om geuren op een goede manier te omschrijven met woorden. Het is een warme geur en tegelijkertijd een zachte geur. Een geur die zeker aanwezig is, maar op een fijne manier op de achtergrond. De geur is luxe, een geur die ik persoonlijk nog nooit ben tegengekomen in een geurkaars en je ook als parfum zou kunnen verwachten. Dat klopt ook wel, want van de Brown 51 lijn zijn bijvoorbeeld ook een showerfoam en bodycream beschikbaar. De geur is zeker niet zoet, maar simpelweg zacht en ontspannend, je zou deze verwachten bij het binnenlopen van een spa of bijvoorbeeld interieur winkel met een gezellige, warme uitstraling.

Janzen geurkaars

Ik vind deze geur echt heerlijk, geen scherpe citrusvruchten, geen zoete snoepjes geur, maar gewoon zacht, luxe, warm.

Janzen geurkaars

De kaars geeft 40 branduren en is gemaakt van 100% wax. Deze kaars zat in mijn goodiebag, en is dan ook verkrijgbaar bij City Spa Goes. Ook kun je deze bestellen via de webshop voor euro 9,95. De andere geurkaarse staan hier ook beschikbaar en tevens kun je de andere producten van deze Brown 51 geurlijn bekijken.

Heb jij een favoriete geur als het aankomt op geurkaarsen? Ben je van zoete of kruidige geuren en heb je een favoriet merk?

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares