Zeeuwse Hotspot – Kattencafé Kat & Schotel – Kroelen en ook nog heerlijke koffie

Kattencafé Kat & Schotel

Al maanden volgde ik de opstart plannen, geld inzamelacties en later de verbouwing van Kattencafé Kat & Schotel. Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover, ik ging samen met medeblogger en naamgenoot Daisy van Homeofdaisies op bezoek bij Chantal, Quinta en hun zeven kroegtijgers!

Wees voorbereid op heel veel foto’s want tja… katten!

Kat & Schotel

Bij binnenkomst werd ik direct verwelkomd door Lynn en je begrijpt het al, wij werden vriendjes! Ik stel je straks voor aan alle zeven de bewoners van het kattencafé. Wat als eerste opvalt als je binnenkomt, afgezien van de kroegtijgers? Absoluut de super leuke inrichting, de prachtige kleurkeuze en de keurig afgesloten keuken. Kat & Schotel ademt rust uit, ik voelde me meteen enorm op m’n gemak en ik snap dan ook helemaal dat de katjes zich net zo voelen!

Kattencafé Kat & Schotel
Angel voelt zich thuis

Helaas was het zonnige weer net voorbij maar de katten genoten ook nu enorm van de tuin die bij het kattencafé hoort. Lekker verstoppen tussen de planten en op blaadjes jagen tussendoor de stoelen en tafeltjes. Voor zowel de katten als de bezoekers is het (afgesloten) terras echt een heerlijke toevoeging aan het al prachtige café.

De Kroegtijgers

Tijd voor een voorstelrondje! Bijna alle kroegtijgers wilden best even op de foto voor Diyaata.com.

Lynn

M’n nieuwe boyfriend! Ik weet het, normaal ga ik niet zo snel voor wit, maar ach ;). Lynn is de baas van de knikkerbaan en dat maakt hij je dan ook vrij snel duidelijk. No problemo makker, its all yours! Maar ik weet niet zeker of je mede bewoners het er ook mee eens zijn..

Kattencafé Kat & Schotel

Angel besloot om vandaag alles en iedereen te knuffelen! Wat een gezelligheid! Chantal vertelde echter dat mevrouw Angel stiekem een draak is.. maar nu was ze toch echt het engeltje en deed ze haar naam eer aan! Angel poseert heel graag maar beweegt verrekte snel en dus was dit haar beste shot.

Kattencafé Kat & Schotel
Angel met linksonder in beeld Daru!

Puri is de echte Garfield van het stel, een flinke kat om te zien met een net zo flinke katten miauw! Wel liever dan Garfield hoor, al heeft hij volgens mij al wel een beetje (schattige) sterallures…

Kattencafé Kat & Schotel
Puri

Puri had z’n charmes losgelaten op de verlegen maar hele knappe Bella en samen lagen ze te chillen tussen de planten.

Kattencafé Kat & Schotel
Links Bella, rechts Puri

Siva is ook echt een kat om verliefd te worden, wat een prachtige kleuren heeft ze! Wel nog een klein beetje verlegen deze schone dame, maar hey, stille gronden hebben diepe wateren..

Kattencafé Kat & Schotel
Siva

Daru was er direct bij toen er nieuwe mensen binnenkwamen. Hallo, ik ben Daru! Even daarvoor deed hij zijn uiterste best om al zittend in het raam, met zijn knappe looks, de voorbijgangers naar binnen te lokken. Zie Daru als een soort propper in kattenversie, aan de Goese ‘rivièra’ in plaats van de Spaanse. Zijn guitige koppie doet hier natuurlijk alleen maar goed aan… 🙂

Kattencafé Kat & Schotel
Daru
Kattencafé Kat & Schotel
Daru in actie, Lynn kijkt toe

Bruno heeft zich deze morgen niet laten zien, helaas geen mooie shots dus van deze knapperd. Ik denk dat hij het wel prima vond zo, lekker rustig in de privékamer, brokjes dichtbij… I feel you boy!

Na het foto en knuffel rondje (wat best lang duurt, met twee bloggers..) was het dan toch echt tijd voor koffie.

Kattencafé Kat & Schotel

Koffie en lekkers

Oké oké ook niet onbelangrijk, wat valt er allemaal te halen in het kattencafé? Nou, geloof mij maar als ik zeg dat er heeeeeeerlijke koffie geschonken wordt! De dames zijn op cursus geweest om ons de meest prachtige en lekkere koffievariaties voor te kunnen schotelen (ha-ha, leuke woordkeuze). Ik koos voor een latte macchiato Nutella, mjam! Samen met Daisy deelde ik ook nog een potje thee met een theebloem (blooming tea), zo leuk!

Kattencafé Kat & Schotel
Blooming Tea

Op de kaart, de catalogus, stonden ook heerlijke muffins en broodjes, maar ik heb me ingehouden.

Kattencafé Kat & Schotel
Latte Macchiato Nutella én de Catalogus!

Kat & Schotel verzorgd ook ontbijtarrangementen en tevens kun je er terecht voor een high tea. De arrangementen zijn natuurlijk ook perfecte cadeautjes voor de kattenliefhebbers.

Go Go

Kattencafé Kat en Schotel is het eerste kattencafé in Zeeland en verdient echt een bezoekje van jou. Het is een heerlijke plek om bij te kletsen maar ook zeker weten om even tot rust te komen met de lieve katten bewoners om je heen. Ik kan me ook indenken dat je hier als blogger en/of zelfstandig ondernemer, lekker in je eentje gaat zitten met je laptop om wat werk te verrichten.

Kattencafé Kat & Schotel

Het Kattencafé vind je aan Oostsingel 36 in Goes en op de website kun je alle informatie vinden die je maar kunt zoeken. Met vlag en wimpel, een Zeeuwse Hotspot!

Uiteraard schreven wij een stukje in het gastenboek, maar onderstaande tekst van bezoeker Arthur vat eigenlijk alles samen.

Kattencafé Kat & Schotel
‘Ik vond de katten heel rustig en grappig. Ik heb er geen woorden voor.’

Wat vind jij van het concept? Ben je al eens in een kattencafé geweest?

Credits voor de foto’s waar ik zelf op te zien ben, gaan naar Daisy van Homeofdaisies!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Hahaha inderdaad propper Daru😂 Was gezellig! 🐈 Doen we snel nog eens xo Daisy

    1. Reply

      Ben ik helemaal voor!

  2. Pingback: Echte Post Is Cool - EPIC #6 - Chaos én enorm verwend! - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

30 shares