Kattentaal – review speeltjes en snoepjes

Kattentaal

Een poosje terug kreeg ik een e-mail van Huisdierplein.nl of Jack & Jessy misschien open stonden voor het reviewen van speeltjes en / of snoepjes. Na kort maar krachtig overleg waren ze het unaniem eens, dit was een goed plan! Niet veel later kwam er een pakketje binnen, tijd voor een kattenfeestje!

Als eerste zal ik nog even kort het jurypanel aan jullie voorstellen:

Jack

Een allemansvriend met een lichte identiteitscrisis. Het liefst wordt Jack heel de dag rondgesjouwd als een schoothondje en lekker geknuffeld door iedereen die langs komt. Jack is enorm speels en een ware hartendief. Voor een uitgebreid voorstelrondje verwijs ik jullie graag terug naar Jack zijn intro op Diyaata!

Jessy

Een felle dame die enorm houdt van quality time. ‘s Avonds op schoot lekker knuffelen en in het weekend mee naar boven om mee te kijken hoe ik me opmaak aan de kaptafel. Is enorm lenig en springt en klimt er graag op los. Jessy was afgelopen jaar (net als ik) enorm van slag toen vriendje James dood ging, maar heeft in Jack een nieuw maatje gevonden. In dit eerdere bericht vertelde ik meer over Jessy.

Jurypanel

Wat gaan we reviewen?

Het pakketje wat thuisbezorgd werd bestond uit twee speeltjes en een zakje snoepjes. Here we go!

Magic Ball

Een vrij grote gele bal van hard plastic, de zogenaamde Magic Ball. Zo blond als ik ben drukte ik het knopje in, legde de bal neer en wachtte op magic. Maar deze magic heeft toch echt een batterij nodig, zo bleek! Open draaien, schroevendraaier erbij en met 1 AA batterij werkte de bal vervolgens prima. Iets te prima misschien wel.. Jack en Jessy waren een beetje van slag. Jack heeft er een hele poos achteraan gelopen en voorzichtig z’n poot uitgestoken maar omdat de bal van hard plastic was, kon hij er niet zoveel mee. Jessy vond het helemaal niks als de bal haar kant op kwam.

Magic Ball

Persoonlijk vond ik de bal nogal heftig tegen meubels en deuren aan knallen. Nu ben ik niet zo’n pietje precies, maar ik kan me voorstellen dat dit in perfecte huishoudens niet gewenst is. De verpakking gaf aan dat deze bal ook voor honden geschikt was en ik denk dat dit een beter plan is. En dan lekker buiten op het terras!

De Magic Ball is momenteel verkrijgbaar voor €7,95.

Jolly Moggy

Wat een heerlijke naam voor deze muis / hamster met uittrekkoordje. Fluffy, dat doet het toch altijd beter bij mijn kattenkinders. Alleen het trektouwtje, waardoor het beestje gaat trillen, is nogal kort. Op het moment dat ik het uittrek, het fluffy beestje neerleg of gooi, is het eigenlijk al voorbij voordat Jack en Jessy het doorhebben. Dus na de eerste schrik reactie ligt het hartstikke stil.

Jack heeft er wel lekker mee gekroeld en gegooid, zonder het trektouwtje in actie te zien. Jolly Moggy is hier nog wel te vinden in de woonkamer want fluffy is altijd goed. Volgens de site is het trouwens toch echt een muis en geen hamster.

Jolly Moggy  kost €2,95.

Felix Snack Party Mix Original

Ja hoor, daar waren de snoepjes! Een groot succes. Ik kan er eigenlijk weinig over vertellen, ik raad je aan om het filmpje te bekijken. Vooral Jack is euh.. erg enthouisiast! Deze snoepjes zijn verkrijgbaar voor €1,50 per zakje of 8 zakjes voor €7,12. PS: dit is het eerste filmpje OOIT wat ik bewerk dus ehm, excuses voor het amateur gehalte qua bewerken maar ik ben er toch best een beetje trots op! Aldoende leert men… 🙂

Conclusie

De Magic Ball is volgens mij echt een top ding voor honden die je lekker wil bezig houden op het terras, of voor hele stoere grote katten die wel tegen een stootje kunnen. Mijn katten waren er een beetje van van slag en dus zullen we de Magic Ball doneren aan één van onze hondenvriendjes.

Jolly Moggy (nog één keer wil ik het typen!) is heel schattig en knuffelbaar maar het uittrekkoordje is een beetje doelloos als je het ons vraagt. Voor €2,95 vind ik het echter een lief ding en een leuke toevoeging aan je kattenspeeltjes stash.

De snoepjes waren hier een groot succes!

Huisdierplein.nl is een overzichtelijke website met groot, origineel, aanbod en zo te zien vele aanbiedingen. Zeker een aanrader om eens rond te kijken voor leuke speeltjes of voer voor je dierenvrienden. Ik heb al een leuk catnip speeltje in de vorm van een bever gezien die hier zeker in de smaak zal vallen!

Koop jij wel eens online spulletjes voor je huisdier? Heb je nog leuke tips voor Jack en Jessy?

 

 

Tags: katten

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Inge
  • March 13, 2016
  Reply

  Wat een briljante kattenkinders heb je!

  1. Reply

   Dat vinden ze zelf ook 😀 dank!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares