Kenny B, je bent een held!

Zondag, einde van de week. 7 x dingen die mij deze week gelukkig maakten en 3 x dingen die mij frustreerden, verdrietig maakten, niet zo leuk waren. ‘Cause nobody is perfect right?

Geluksmomentjes

 • Het complete album van Kenny B, met de gelijknamige titel Kenny B, op Spotify. Deze man is een held. Wat een heerlijke liedjes, wat een heerlijke sound en wat een feel good muziek. Zelfs de liedjes met een verdrietige songtekst, doen me goed op een bepaalde manier, omdat hij het zo goed verwoord. Mijn favoriet? Lastig kiezen maar ik ga voor ‘Een man mag niet huilen’. Omdat het gewoon eventjes past in mijn leven. Met onderstaand filmpje krijg je een goed idee van het gehele album! Doe het voor mij, zet hem even op. Ik weet zeker dat het jouw dag ook zal goed maken.

 • De bijna perfecte nagellak die ik vorige week op de Pinkstermarkt in Vlissingen kocht. Een neon koraal kleurtje, helemaal Daisy en helemaal voor deze zomer. 1 euro, ik bedoel maar!
 • Drukte op mijn werk. Ja, echt, dat maakt me blij. Plannen, organiseren, I like it en ik functioneer heel prettig op een beetje adrenaline!
 • Het plannen van mijn weekendje Londen in Juni. Op 21 juni moet ik in de avond een eindje buiten Londen zijn om die maandag een cursus voor mijn werk te volgen. Mijn heenvlucht heb ik echter geboekt voor 19 juni, de vrijdag. Even weer op stap in m’n eentje, me-time, een stedentripje dit keer. Ik heb er ontzettend veel zin in en sta open voor tips!
 • Een lief vriendinnetje wat terug kwam van een paar reisjes achter elkaar, weer even bijpraten en een heerlijke film gekeken: Friends with benefits. Ik denk dat ik achter liep maar mocht je deze film met Justin ook nog niet gezien hebben, start je Netflix op!
 • Mijn katten die echt EXTREEM blij zijn met de nieuwe krabpaal. En daar ben ik weer heel blij mee, want pfff wat een uitgave, maar het dus helemaal waard!
 • Dansen. Gisteren heb ik weer heerlijk (salsa, bachata, kizomba) gedanst en ondanks dat mijn reuma er voor zorgt dat ik nu echt veel pijn heb, is het het me weer helemaal waard geweest

Niet zo leuk

 • Mijn nieuwe CV ketel. Ja, het kreng was toe aan vervanging en het is reuze verstandig van me dat ik hier al mijn vakantiegeld aan heb uitgegeven maar dat maakt het nog niet leuk… Normaal als ik zo’n bedrag uitgeef hou ik er toch iets moois of een mooie herinnering aan over maar nee, hij is niet eens echt mooi ofzo. En het ergste, hij denkt zelf na. De thermostaat dan toch. Tijden bezig geweest om het voorgeprogrammeerde programma te deleten. Alsof ik iedere dag op dezelfde tijden thuis ben! Ergernis nummer 1 deze week. En misschien ook wel van volgende week i.v.m. een beloofde kortingsactie die toch niet waar blijkt te zijn en pff… ik zal het jullie verder besparen.
 • Het weer. Heel afgezaagd maar mennn wat word ik verdrietig van regen en wind en kou. Dat wordt wel beter deze week toch?!
 • Lange afstandsrelaties. Ik zit er middenin en het sloopt me. Verder ga ik er niks over vertellen want ik weet het zelf ook even niet, maar het is geen aanrader.

Maar… ondanks bovenstaande 3 puntjes, fleurt Kenny B me toch op! Heb je zijn album al opgezocht? Nee? Go!

Wat maakte jou blij deze week? 🙂

Tags: music, personal, week overview

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Nu ga ik dat album maar eens echt goed luisteren, thanks voor de tip. En… succes met je cv ketel!

  1. Reply

   Jaa zeker doen! En dankjewel, haha 🙂

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares