Personal – Christmas – Kerstliedjes en gourmetten

Kerst

We hebben het weer gehad, Kerst is achter de rug! Stiekem geniet ik momenteel van mijn derde kerst, want op woensdag ben ik altijd vrij wat dit jaar natuurlijk ideaal is. Dit jaar had ik eindelijk weer het échte kerstgevoel te pakken. En omdat ik weinig tijd had om blog foto’s te maken, simpelweg een kerst verslag!

Kerstavond

Op kerstavond ben ik weer eens ouderwets wezen dansen, dankzij een lieve vriendin die me appte of ik geen zin had om weer eens langs te komen. Dus in een little black dress, want altijd goed, ben ik naar het kerst gala van mijn (salsa) dansschool gegaan. En ik moet eerlijk bekennen, ik moest er even inkomen! Maar dankzij wat leuke gesprekjes met oude en nieuwe bekenden, ben ik toch blijven hangen en heb ik uiteindelijk een hele fijne dansavond gehad. Heerlijk! Die liefde voor het dansen en de muziek is er echt nog steeds.

Thuis stond overigens de opname aan voor de All You Need is Love kerstspecial, dat snap je.

1e Kerstdag

Eerste Kerst kwam ik heerlijk asociaal laat uit bed, waardoor de helft van de dag al voorbij was. De andere helft heb ik mezelf op de bank gegooid samen met mijn twee lieve kattenkinders. All you need is love terug kijken! Niet zo handig nadat je je make up al helemaal Christmas proof hebt aangebracht.. Een hoop tranen maar ik moest stiekem ook heel hard lachen om de jongen in het studentenhuis, die op een wel heel privé moment werd gewekt.. Wie nog meer?

‘s Avonds was het traditie getrouw tijd voor de gourmet bij mijn ouders thuis, samen met mijn broer en schoonzusje. En je kunt zeggen wat je wilt over gourmetten, maar ik vind het dus oprecht HEEL leuk. Iedereen eet wat hij of zij wil eten, niemand heeft giga veel kook stress en het is echt een activiteit waardoor het iets meer is dan alleen maar eten. Ik koos voor wederom een zwarte outfit, met sterretjes tule rok en een glitterig jasje. Love it!

2e Kerstdag

Dat is vandaag! Vanmorgen heb ik een rondje huishouden gedaan want vanavond komt m’n date bij mij gourmetten! Super leuk! Zaterdag heb ik last minute een gourmetstel gescoord want ik had er zelf nog geen. De burgerlijkheid komt om de hoek kijken..

Totdat ik straks begin aan het opmaken van de tafel en het voorbereiden van het eten, is het vandaag eigenlijk heel chill, en ben ik blij dat ik een paar uur geen panty aan hoef haha! Vanavond ga ik, heel verrassend, weer voor een zwart jurkje. Voor nu nog even lekker wat bloggen, lezen en tv kijken in een comfi outfit.

Er liggen een paar cadeautjes onder de boom, er is genoeg te eten en te drinken, en de katjes gedragen zich tot op heden voorbeeldig. Kerstmuziekje erbij en compleet!

Morgen (dus op dit moment, als je dit leest op woensdagochtend) lekker uitslapen en dan maar proberen de gourmet lucht weer uit het huis te krijgen… okay één nadeel aan dat gourmetten ;).

Tipje

Nog een tip van mij. Mijn winactie blog is een beetje in het niets geraakt door alle kerst drukte (amper bezoekers, oops). Dus mocht je zin hebben om twee prachtige 100% natuurlijke producten te winnen van Urban Africa Naturals, check dan even hierrrrr hoe je mee doet (is easy).

Wat heb jij deze kerst gedaan? En ook belangrijk, wat heb je gegeten?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares