Kids – Dierenvriendjes Touch Tablet van VTech

VTech tablet Dierenvriendjes Diyataa.com

Zinzi is nog maar net één jaar oud en heeft dankzij VTech al haar tweede tablet in bezit! Zij kreeg de Dierenvriendjes Touch Tablet, een nieuwe tablet voor 1-jarigen, bedoeld voor de echte wijsneusjes. Een wijsneus is Zinzi absoluut en dus hebben we de tablet getest.

Look & Feel

De tablet is prettig van formaat en goed vast te houden door Zinzi. Hij ziet er ontzettend leuk uit met de verschillende kleurige plaatjes en ook niet onbelangrijk, de tablet is robuust! Zinzi is niet zo subtiel wanneer het aankomt op spelen en inmiddels zijn we er dan ook achter dat de tablet, net als al haar andere VTech speelgoed, ontzettend sterk is en veel aan kan. Af en toe ramt ze (tja, echt waar)er namelijk op los en de dierenvriendjes blijven onverstoorbaar en vrolijk tegen haar doorkletsen. Ideaal.

De tablet heeft een interactief touchscreen met lichtjes, 8 app toetsen, cameraknopjes (waarbij het in- en uitzoomen voor Zinzi een erg aantrekkelijk geluidje maakt) en een touch-toets voor de hond of de kat.Net zoals het meeste VTech speelgoed met geluid, is het volume in twee standen te stellen. Perfect voor wanneer je als ouder(s) die geluidjes ook niet altijd kan handelen, net als ik ;).

Spelen maar!

De tablet heeft als ‘Dierenvriendjes’ een hond en een kat, die lieve berichtjes doorgeven of spelletjes spelen. Er zitten verschillende melodietjes en gezongen liedjes in en verschillende interactieve opdrachten. Zo komt er bijvoorbeeld een melding dat je een berichtje ontvangen hebt, waarbij je vervolgens het envelopje op het touchscreen kan openen om deze af te luisteren. Letters, cijfers, vormen en muziekinstrumenten komen aan bod, dus het is nog leerzaam ook!

Zinzi snapt natuurlijk nog niet alles wat deze tablet zegt of vraagt, maar de leuke geluidjes en lichtjes zijn voor nu al heel tof. En het poesje en het hondje zijn erg leuk! Of zoals Zinzi zegt; Mauw en Woef!

De camera zoom knopjes blijven een ontzettende aantrekkingskracht op Zinzi hebben evenals de lichtjes op het touchscreen.

Aanrader?

Ik vind dit weer een erg leuke toevoeging aan ons VTech speelgoed! Vooral het fijne formaat sprak me bij voorbaat al aan, de andere tablet is wat groot voor Zinzi om vast te houden. Het interactieve is ook ontzettend leuk evenals de lieve berichtjes die de kat en de hond naar je sturen. Net als het andere VTech speelgoed dat Zinzi heeft, schakelt ook de tablet automatisch uit dus ik verwacht dat de batterij weer lang mee zal gaan.

Momenteel is Zinzi steeds meer aan het kletsen (of napraten) en ik vind dit dan ook erg leuk en leerzaam speelgoed om de taalontwikkeling stimuleren. De tablet is binnenkort beschikbaar via alle VTech verkooppunten en kost 23 euro.

Welk VTech speelgoed is bij jullie thuis favoriet?

*Dit product hebben wij gekregen.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 shares