Kids – Lekker slapen met de Snoozy Dromenland Projector

VTech Snoozy Dromenland Projector1

Slapen is een lange tijd, erg lange tijd, vreselijk lange tijd.. een drama geweest in huize Daisy & Zinzi. Ik wist af en toe niet meer hoe ik nog wist te functioneren na weer een nacht zonder diepe slaap. Tegenwoordig is slapen echter geen probleem meer (even afkloppen..!) en hebben we ons bedtijdritueel uitgebreid met de Snoozy Dromenland Projector van VTech.

Bedtijd rituelen

Tijdens ons traject met slaapcoach werd het vaak gezegd en in alle teksten over moeilijk slapende baby’s vind je het terug: zorg voor een vast bedtijd ritueel. Op dat moment was ik zoekende want tja, ergens zou ik wel iets verkeerd doen of het beter kunnen aanpakken. Zinzi sliep immers niet, toch? Natuurlijk was er helemaal niks mis met onze rituelen maar tegenwoordig heeft Zinzi er een sport van gemaakt om zoveel mogelijk rituelen toe te voegen aan het naar bed gaan.. Iets met tijd rekken, kun je het ook noemen.

Snoozy Dromenland Projector

Sinds kort is daar een nieuw ritueel aan toegevoegd en ik ben er helemaal schuldig aan. Wij ontvingen de Snoozy Dromenland Projector van VTech en ik vind het zó leuk! Als Zinzi haar tanden heeft gepoetst en we komen uit de badkamer, kan het feest beginnen. Het rolluik gaat naar beneden, de lamp op dimlicht en de projector mag aan. Zinzi weet al perfect hoe het werkt, al heeft ze natuurlijk nog geen weet van de tijdklok die erop zit; je kunt kiezen voor 15 of 45 minuten waarna de projector zelf uit gaat.

Als de projector aanstaat wordt er op het plafond een filmpje afgespeeld met (slapende) luiaards, sterretjes en een maan (favoriet bij Zinzi). Met de knopjes kun je kiezen om een nachtlampje aan te zetten en om een liedje of rustgevende geluidjes af te spelen. De geluidssensor reageert wanneer je kindje onrustig is of huilt en speelt dan ook geluid af. Wie weet ook een goede oplossing voor niet-slapende kindjes..! De projector heeft 3 gezongen liedjes en maar liefst 40 in geprogrammeerde melodietjes.

De projector is super makkelijk te bevestigen aan het bedje van je kindje en ook van plek te wisselen indien nodig.

Aanrader?

Wij zijn helemaal fan van de projector en Zinzi wil ‘m zelfs elke dag meenemen naar beneden. Ik vind het heel fijn dat het daadwerkelijk een rustgevend effect geeft en de tekeningen zo mooi zacht en vriendelijk zijn (in plaats van hysterisch, you know what I mean). De Snoozy Dromenland Projector wordt aangeraden voor kindjes van 0 tot 36 maanden en vind je bij de bekende en vele verkooppunten van VTech. Je kunt kiezen tussen roze of blauw!

*Wij ontvingen de projector om deze te testen.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares