Kids – Studio Pets, nieuwe stationery

StudioPets diyaata.com1

Deze blog valt in de categorie Kids maar van deze leuke spulletjes werd ik minstens zo enthousiast als Zinzi. Studio Pets is een merk wat volledig in m’n straatje past, met lieve pluche dieren en veel roze. Toen ik in Antwerpen Wijnegem shopping center langs de pas geopende (ROZE) winkel liep, moest ik dan ook eventjes naar binnen.

Studio Pets

Studio Pets verkoopt de allerleukste pluche beestjes, verpakt in net zulke leuke koffertjes met bijbehorend paspoort. De beestjes kunnen gepersonaliseerd worden met een halsbandje met naam en dragen ook al de eigen Studio Pets namen. Wij mochten kiezen tussen drie verschillende beestjes en inmiddels hebben we het veel te schattige konijntje BunBun geadopteerd in onze familie.

Stationary

Behalve dat je dus zo’n leuk beestje kunt kopen met alles erop en eraan, heeft Studio Pets ook een super toffe stationery (schrijfwaren) lijn erbij. Ik kan me voorstellen dat alle kleine meisjes (en sommige jongens!) dit helemaal geweldig vinden. Met briefpapier, gummetjes, notitieboekjes en pennen ben je helemaal in stijl van jouw eigen huisdier. De verpakkingen zijn eyecandy (letterlijk, want hoe zoet is dit) en wij hebben alles in thema van onze geliefde BunBun mogen ontvangen. Officieel is alles natuurlijk van Zinzi, maar ik durf niet te beloven dat de sticky notes niet op mijn bureau zullen belanden (en de pen…oeps).

Ik heb al gezien dat er ook kleurboeken met stickers bestaan, gelukkig weet Zinzi hier nog niet vanaf.

Familie

Is jouw mini niet zo gek van konijntjes? No worries want PomPom het hondje en Mousie de poes hebben net zo’n leuke collectie op hun naam staan. Het is maar goed dat de fysieke winkel een plek is waar wij niet snel komen, want dit merk is levensgevaarlijk voor de portemonnee. En hoe leuk is dit om cadeau te doen?! Het briefpapier doet me denken aan ‘vroeger’ toen ik nog penvriendinnen had. Hoe leuk was het als je dan mooi briefpapier en gekleurde pennen had, maakte het nóg leuker om post te sturen en ontvangen.

Studio Pets heeft mijn hart gestolen en BunBun dat van Zinzi. Die hoort inmiddels bij de knuffels die continu heen en weer moeten van bed naar bank en terug. Ook heeft BunBun al een dagje opvang meegemaakt, arm beest.

Ben jij al bekend met Studio Pets?

*Deze blog bevat ontvangen producten

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

24 shares