Travel – Kreta – De favoriete vakantiebestemming van.. Godelieve

Favoriete vakantiebestemming Kreta - Diyaata.com2

We zijn al op reis geweest naar Texel en laatst kregen we een Limburgse kijk op mijn mooie Zeeuwse provincie. Dit keer gaan we dan toch echt het vliegtuig in! Tijd om kennis te maken met Kreta, de favoriete vakantiebestemming van Godelieve. Godelieve is één van mijn liefste vriendinnen en ik zal alvast een tipje van de sluier oplichten.. zij is een echte Kreta kenner!

De favoriete vakantiebestemming van Godelieve – Kreta

Ik overdrijf niet als ik zeg dat Godelieve de persoon is om te vragen naar Kreta tips. En ik kan het weten want ik ben één van de gelukkigen die een keer mee is geweest op één van haar vele trips hier naar toe! Tijd om wat vragen te stellen.

  • Wanneer kwam je hier voor het eerst en hoe vaak ben je hier geweest?

Kreta bezocht ik zo’n 16 jaar geleden voor het eerst en inmiddels denk ik dat ik er al 13 keer ben geweest.

(Kreta expert, I told you!)

Favoriete vakantiebestemming Kreta - Diyaata.com4

  • Wat maakt deze vakantiebestemming zo speciaal voor jou?

Het was mijn eerste vakantiebestemming zonder ouders, met het vliegtuig en in de zon. Ik heb nog steeds contact met mensen die ik daar destijds heb leren kennen, dat vind ik zo bijzonder!

Favoriete vakantiebestemming Kreta - Diyaata.com4

  • Wil je je ultieme to do / to visit tip met ons delen?

Spinalonga. De dagtocht is sowieso heel leuk, met de boot, een hapje, drankje, barbecue en een zwem mogelijkheid op een schitterende plek. En dan natuurlijk naar Spinalonga, het Lepra-eiland. Lees voor je bezoek ook zeker ‘Het Eiland’ van Victoria Hislop. Op het eiland krijg je een rondleiding met een gids die je meer kan vertellen over de geschiedenis. Ik heb de tocht inmiddels 4x gedaan en ik had het ‘geluk’ om enkele keren dezelfde (Nederlands sprekende) gids te hebben wiens oom op het eiland terecht kwam.

  • En, is er ook iets wat we beter kunnen overslaan?

Starbeach. Dat is leuk nu we een kleine van 2,5 jaar hebben, maar als jongere is het er vreselijk. En Friet van Piet, beter eet je gewoon bij een Griekse taverne. Authentiek eten, lieve mensen, lekkere drankjes en gegarandeerd een avond vol vermaak.

Favoriete vakantiebestemming Kreta - Diyaata.com1
Dit is ook een beetje mijn kleine liefde hoor jongens. Hier smelt je toch van weg, niet?
  • Wat is je favoriete zelfgemaakte foto van deze bestemming?

 – Godelieve heeft me een mail toegestuurd met heel veel mooie foto’s die ik heb verwerkt in deze blog. Keuze stress jongens, keuze stress. Ik verklap hier ook even bij dat haar man een heule goede fotograaf is, klikklik 😉 – 

Favoriete vakantiebestemming Kreta - Diyaata.com4

  • Heb je ook een gezellige foto van jezelf op deze vakantiebestemming, om ons over te halen?

Favoriete vakantiebestemming Kreta - Diyaata.com2

Dankjewel lieve Godelieve voor het delen van jouw Kreta tips! Ik teer nog steeds op onze herinneringen aan de Kreta vakantie van ons samen en vind het dan ook erg leuk om hier jouw stukje te mogen delen! 

Wil jij ook jouw favoriete vakantiebestemming delen op Diyaata? Stuur me dan even een berichtje

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

14 shares