Kringloopwarenhuis Nobel

KringloopwarenhuisNobel

Goes is weer een nieuwe winkel rijker, namelijk het kringloopwarenhuis Nobel! Een gigantisch pand vol met tweedehands meubels, freubels, kleding, apparaten, speelgoed, alles wat je maar kunt bedenken hebben ze.

Afgelopen zaterdag 16 april om 10:00 opende Nobel z’n deuren voor het publiek aan de v/d Spiegelstraat 54 in Goes. Een slimme plek, een echte doorrij route en dus zichtbaar voor iedereen! Voor de kenners onder ons, Nobel zit in het oude pand van fietsenwinkel Jeremiasse.

Met een trendy interieur van houten kasten die niet te dicht op elkaar staan is het aangenaam binnen wandelen en kom je terecht op de kleding en accessoires afdeling. Alles is keurig op maat gesorteerd en ik zag bijvoorbeeld ook een Karen Millen jurkje voor een spotprijsje, helaas niet in mijn maat! Mijn moeder scoorde zo goed als nieuwe Gabor sandaaltjes voor €6,50!

Kringloopwarenhuis Nobel

Kringloopwarenhuis Nobel

 

Na de kleding is er een kinderafdeling inclusief de meest schattige ledikantjes en ook kun je er terecht voor apparaten zoals televisies en muziekinstallaties. Ik kwam een gloednieuwe strijkplank tegen en de meubels zagen er nog netjes uit. Mocht je binnenkort op kamers gaan of verhuizen en een beperkt budget hebben (wie niet!) dan zou ik zeker eens langsgaan bij Nobel om te kijken of je je interieur niet iets voordeliger, maar nog steeds leuk, kunt inrichten.

Kringloopwarenhuis Nobel

De opening was leuk opgezet met koffietafeltjes bij de ingang, al was het wel erg koud buiten, en ballonnen. En wauw, het was druk! Van fietspompen tot kleding en tosti ijzers, alles zag ik voorbij komen.

Kringloopwarenhuis Nobel

Nobel bestaat vanuit het oogpunt om mensen in schrijnende situaties te kunnen helpen en de opbrengst gaat dan ook naar goede doelen zoals de stichting Compassion. In de winkel werken onder andere mensen met een bijstandsuitkering, om weer werkervaring op te doen.

Nobel is een leuke toevoeging aan Goes winkelstad! Ik zal zeker nog eens langsgaan en kijken wat er die keer te zien is.

Kom jij weleens in kringloopwinkels of op rommelmarkten? Ik hou ervan!

 

 

 

 

 

Tags: goes

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Lydia
  • April 17, 2016
  Reply

  Ik ben ook geweest! Mooie winkel. O.a. een leuk rokje voor Emmy gescoord.
  Een hele dag op pad zo’n beetje. Eerst snuffelen in de Zeelandhallen daarna naar Goed en Gebruikt en daarna naar Nobel.
  Ik hou er ook van! 🙂

  1. Reply

   Wat leuk! De kindercollectie zag er inderdaad ook erg mooi uit 🙂

 1. Reply

  Jammer dat ik er niet bij kon zijn gisteren, maar ik ga zeker kijken binnenkort! Zeker met het andere aanbod kringloop in Goes en omgeving heb ik hoge verwachtingen van deze. Het klinkt in elk geval goed zoals je het omschrijft 🙂 xo Daisy

  1. Reply

   Zeker even binnenlopen, het interieur verdient al een plus!

 2. Reply

  Lijkt mij leuk Kringloop winkel daar

  1. Reply

   Dat is het zeker! 😀

 3. Pingback: Bloggersuurtje • Naomi Dekker

 4. Klinkt hartstikke tof! Herinnert mij er aan dat ik al HEEL lang niet meer naar een kringloopwinkel geweest ben, stom want ik hou er erg van! Snel weer eens doen dus! 🙂

  1. Reply

   Ja zeker doen, zo leuk!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares