Kroongetuige – Aflevering 3 2017 – Frits is wakker!

Kroongetuige

Ja hoor dit keer zat ik weer braaf op mijn heerlijke (!) bank bij aflevering 3 van Kroongetuige. Het werkt ook als een soort sociale controle he, deze blog. Komt ‘ie niet op tijd online, dan was ik dus niet thuis.. Hm, mysterieus..!

Anyway, niet zo mysterieus dus dit keer want ik was gewoon thuis hoor jongens. Aflevering 3, here we go!

De aflevering start met de begrafenis van Thomas, hè gezellig! Wel een goed aanknopingspunt voor de rechercheurs want zij worden bij het eerste onderzoek van deze aflevering op pad gestuurd, om te achterhalen welke vier belangrijke personen hier bij aanwezig waren en waar zij wonen. Met twee teams in de auto en één team op het bureau, zou je denken dat het een geslaagd onderzoek moet worden. Schijn bedriegt… Fatima reageert haar stress op iedereen af en op het bureau heerst totale chaos. Esmee blijft een super betrouwbare speler wat mij betreft want aiiii wat is zij fanatiek! Zo fanatiek dat zij en Monica elkaar bijna in de haren vliegen. He, gezellig! Of is dit nu wel verdacht? Tooske is weer het dooske van deze aflevering en saboteert er lekker op los. Kroongetuige?

Frits heeft denk ik mijn vorige blog gelezen: ‘Ja je denkt misschien, die Wester houdt zich wel heel afwezig’. JA Frits, JA! Wake up! Doe iets! Ik heb nog nooit zo’n stille journalist gezien, hoppa, go!

Comfort food in de supermarkt. Engelse drop voor Bram,

Opdracht 2 lijkt een stuk beter te gaan. Ieder kan zich op een eigen onderdeel storten en er lijkt weer structuur te zijn. Bram is weer de redder, hij vindt de poloraid van de auto waardoor ze bewijs hebben dat de Volvo in eerste instantie geen kapotte ruit had.

Frits is echt wakker en wil nu spontaan stoppen bij de plaats delict om… tja.. waarom? Om een kaarsje te branden..? Of om simpelweg om tijd te verdoen? Frits, you’re on my list. Maar je doet in ieder geval iets nu, top.

Bram vindt een sigaret als DNA stuk en plots is de sigaret verdwenen. Bram draait een beetje door en wil iedereen fouilleren, zegt ‘ie. Alleen hij durft niet en dus fouilleert Monica Esmee, Monica heeft daar geen problemen mee. Haha, we know that Monica. Ik vind haar zo lekker nuchter, love it. Uiteindelijk was het heel erg nutteloos, want ze zochten geen sigaret maar een navigatiesysteem, maar het geeft wel leuke tv natuurlijk.

In het enthousiasme wordt er een autoportier open gegooid terwijl de tweede auto hier bijna bovenop knalt maar hee, Frits was wakker en drukte op tijd op de rem, halleluja! Dit onderzoek slaagt wel en dus heeft het team eindelijk weer een letter gekregen voor het codewoord.

Iedereen maakt zijn of haar proces verbaal weer op en nooooo Bram moet het toneel verlaten! Wat zonde, hij was zo lekker fanatiek! Op de visafslag zien we wederom een mank lopend persoon die weer iemand neerknalt. Tijd voor een nieuw onderzoek dus!

Mijn Kroongetuige? Ik vind Fatima en Tooske nog steeds twijfelachtig, Frits komt ineens in beeld en Marcel blijft een wazig persoon. Kortom, ik heb echt geen idee. Wie is jouw Kroongetuige? 

Tot zover, see you next week.

 

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Inge
  • September 19, 2017
  Reply

  Ik heb echt nog nooit een aflevering gezien van Kroongetuige. Ik houd absoluut van thrillers, detectives en moorden oplossen (in boeken dan althans), maar een tv-programma met BN’ers.. ik weet het nog niet! Misschien moet ik het gewoon eens kijken om er echt iets van te vinden. 🙂

  1. Reply

   Hmm ik zou dan zeker eens een poging wagen! Ik hou ook echt van dit soort dingen en ben hier fan van!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 shares