Kroongetuige – Aflevering 4 2017 – Tijd voor wat actie!

Kroongetuige

Tijd voor aflevering vier van Kroongetuige, er is een lijk aangespoeld in de haven. Een nieuw slachtoffer, tijd voor wat energie en stress, toch?!

Ik moet zeggen, ik ben toe aan wat actie in dit spel! Waarom wordt er ‘s avonds nooit onderzoek verricht en ‘leeft’ het onderzoek niet buiten kantooruren? Dus ik zou bijna zeggen, thank god is er weer iets gebeurt. De deelnemers vinden wel dat het spel 24/7 leeft maarre, ik merk het niet.

Het slachtoffer was aan het filmen terwijl hij werd neergeschoten en in het water valt. Onze vlogster Monica kan zich dan ook niet inhouden en roept ‘toch knap dat die camera nog filmde in het water!’. Vind ik ook Monica, weird! Bij het eerste onderzoek is het vanaf minuut 1 weer complete chaos en dat irriteert me MATELOOS. Verdwalen ook, met zoveel mensen in de auto en zoveel middelen om de goede weg te vinden. I can’t..!

Tooske, ik weet het niet. Wederom lijkt ze iedere keer opnieuw tijd te rekken aan de telefoon en chaos te creëren?Marcel begint mijn vertrouwen te winnen want hij lijkt steeds fanatieker en oplettender te worden.

Frits, jongen. Frits gebruikt dus oogpotlood. Ik was net zo in shock als Fatima en het werd nog erger toen de gezichtspoeder (foundation?) tevoorschijn kwam. Frits, als je dan toch zo lekker bezig bent, zou ik eens een contouring palette en een lekkere blush aanschaffen. Tijd voor wat uitdrukking in je gezicht!

De moordzaken blijken te maken hebben met drugsgeld wat de vriendengroep gevonden heeft de avond van de autorit. Wat geld allemaal niet doet met een mens.. Bij onze rechercheurs is dit echter nog niet duidelijk geworden, ze gokken nog een eind in het rond.

De eerste zichtbare actie van de Kroongetuige is een feit, halleluja! Er is een lijstje met kentekens weggehaald van het prikbord op het bureau. Eigenlijk vind ik het wel bizar dat onze Kroongetuige tot aflevering 4 onzichtbaar is gebleven. Wanneer het papiertje weg blijkt te zijn is Tooske gelijk de persoon die de overhand neemt en er heel veel over praat. Verdacht…? De groep verdenkt Frits, maar ja, met als suffe reden ‘hij staat altijd achter de bank’. Ohja, lekker onderbouwd jongens, doet het goed in zo’n onderzoek!

Thijs blijkt zijn procesverbaal het minst goed te hebben ingevuld. Voor mij was Thijs een wat ‘onzichtbare’ speler. Zeker niet verdacht en dat blijkt dan ook wel.

Enne, wat doet de hotel receptioniste Johanna op het bureau?!

Ik ga nu absoluut voor Tooske, ik denk dat zij te veel chaos creëert, te veel tijd probeert in te pikken, mijn nummer één Kroongetuige van dit moment. En jij?

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Een heel lang verhaal, maar hier mijn bevindingen. Vorige week zat ik op Thijs of Monica.

  Net weer terug gekeken en zou het nu echt niet meer weten.. Na aanleiding van de aflevering en Twitter zijn er weer een aantal dingen die mij opvielen.

  – Tooske en Fatima aan de telefoon. Dat Tooske 3 keer vraagt met wie als de Faat/Fatima aan de telefoon heeft.
  – De teams bij de eerste opdracht worden verdeeld op mensen die wel en niet in de kerk waren. Tooske gaat naar het team die niet in de kerk aanwezig was, maar zij was er toen zeker wel bij. Tooske was zelfs diegene die die letters in de kerk op zolder nog verdeelde of ben ik nu in de war?

  – Tooske zit aardig dicht bij het verhaal en haar gedrag is vanaf de eerste aflevering aardig opvallend. Vele gokken op haar tijdens het invullen van de kroongetuige. Tijdens alle opdrachten komt ze op mij steeds een beetje dommig over. Dingen heel vaak verkeerd verstaan en gewoon meer van die onhandige dingen. Als zij het is zou het voor mij een teleurstelling zijn, ligt voor mij teveel voor de hand.

  – Dat Tooske in de haven eerst hele andere dingen wil gaan doen dan het flesje zoeken. Hou je gewoon aan de opdracht! Tooske doet gewoon regelmatig gekke dingen, het kost wel allemaal tijd. Of het echt de opdracht saboteert? Volgens mij niet..

  – Dat ze zo vaak verdwalen. Het dorpje komt erg klein over en ze zijn ook al eerder bij de haven geweest toch?

  De deelnemers:
  Fatima: Ik weet niet zo goed wat ik van Fatima moet vinden. Ik verdenk haar niet echt, maar aan de andere kant zou ze het zomaar kunnen zijn.
  Monica: In de vorige aflevering was ik overtuigd dat Monica wel de kroongetuige kon zijn. Deze aflevering was ze weer iets minder verdacht en zat ze op het eind te overleggen met Fatima?? Dat het grootste gedeelte die door zijn Tooske als kroongetuige had ingevuld. Als ze de kroongetuige is speelt ze het wel slim. Maar deze aflevering was er weinig verdachts aan Monica.
  Tooske: Zie hierboven, zou mij best tegenvallen als Tooske de kroongetuige zou zijn omdat het te opvallend is.
  Esmee: Via Twitter kwam ik iemand tegen die de tv op stop heeft gezet bij de aantekeningen van Esmee. Hier is duidelijk in beeld dat ze de drie kentekens heeft opgeschreven. Hoeft niet te betekenen dat zij het briefje heeft gestolen en dus de kroongetuige is. Misschien heeft ze ook wel die kentekens overgenomen van het briefje. Ik zie haar regelmatig overal en altijd aantekeningen van maken. Op het eerste gezicht is het wel verdacht, maar ik wil gewoon niet dat Esmee de kroongetuige is 🙂 Misschien speelt ze het spel goed door overal aantekeningen van te maken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze aantekeningen maakt om bij te houden wat ze wel en niet hoort te weten.
  Marcel: Marcel doet in mijn ogen goed mee in het spel, let wel iets minder op details. Dit hoeft niet perse iets te betekenen.
  Frits: Zondert zich af, altijd op de achtergrond en is vrij stil. Heeft regelmatig een vreemde uitdrukking op zijn gezicht. Alleen dit keer leek hij oprecht erg opgelucht dat hij door was.

  Daarnaast zakken de kijkcijfers iedere keer. Erg jammer, ik vind het programma geweldig! Het tijdstip is alleen niet zo geweldig..

  1. Reply

   Wauw ook jij hebt er een hele theorie bij haha! Ik ben benieuwd hoe je er na vanavond over denkt… 🙂 Het tijdstip is inderdaad echt shit, zo laat joh!

 2. Pingback: Kroongetuige - Aflevering 5 2017 - Marcel is echt onschuldig - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 share