Kroongetuige – Aflevering 5 2017 – Marcel is echt onschuldig

Kroongetuige

Vorige week is er gelukkig weer wat tempo, energie en adrenaline teruggekomen in de Kroongetuige. Tijd om daar op voort te borduren in aflevering 5.

Hèhè ook Kroongetuige werkt nu met een vrijstelling, maar dan ‘toegangspas’ genoemd. De groep moet binnen vijf minuten de juiste persoon aanwijzen die de toegangspas op zijn of haar kusseneinde in de hotelkamer heeft gevonden. Frits neemt de leiding en roept op tot eerlijkheid. En juist DAT is verdacht Frits! De makkelijkste manier om er zelf onderuit te komen is de aandacht naar anderen toe leiden. Bovendien, wie zou zijn vrijstelling op het spel zetten voor Frits? Monica was echt onschuldig, zonde!

Het diner, alle rechercheurs komen in hun beste outfit tevoorschijn. Leuk! Dit onderzoek is echter bij voorbaat gedoemd om te mislukken want alle dames willen de toegangspas uit het spel hebben wat alleen lukt als het onderzoek faalt. Als het onderzoek faalt, ontbreekt er natuurlijk ook weer een letter voor het finale codewoord. Iets wat de Kroongetuige ook prettig zal vinden.. Alles wordt door elkaar gehaald, Monica verzint er op los én Fatima vraagt of het dessert iets vroeger geserveerd kan worden omdat ze ‘haast hebben’. Zodra het dessert op tafel staat is het spel dan ook klaar.

Tijdens het ‘ongezien’ verkrijgen van de telefoons vergeet iedereen de instructies. En het was zoveel handiger geweest om de SD kaartjes ter plaatse in de telefoons te stoppen! Hoezo deze chaos lieve rechercheurs? Esmee vind ik op dit moment verdacht want die loopt wel heel erg te klungelen met de telefoonnummers.

Esmee gaat door met chaos scheppen en geeft verkeerde info aan Marcel waardoor hij fouten in zijn procesverbaal zal gaan maken. En met succes… Het is einde verhaal voor Marcel. Esmee bleek de toegangspas te hebben verkregen, die nu niks meer waard was.

Ohja, was ik de enige die even enorm in de war was bij de afkorting PV? In mijn hoofd is een pv een personeelsvereniging maar gelukkig viel het kwartje nog op tijd.. Procesverbaal!

Ondertussen is Pelle gekidnapt en wordt hij gemist door zijn omgeving. En dat betekent een helikopter achtervolging in de volgende aflevering! Sinds vorige week is dit programma weer terug spannend geworden en met dat de Kroongetuige steeds meer acties onderneemt, wordt het ook steeds boeiender. Misschien hou ik wel van een gemeen spelletje op z’n tijd, op tv that is 😉

Dus, wie vind ik verdacht.. Ik switch serieus per aflevering want als ik nu moest kiezen ging ik voor Frits met als een goede tweede Esmee. Kortom, ik ben zelf ook niet te peilen en een shitty rechercheur.

Volgende week lig ik er even uit.. Dan lig ik namelijk met mijn derrière op het strand in mijn geliefde Marmaris! Houden jullie me op de hoogte? Uiteraard komt er wel een andere blog online dus stay tuned!

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik moet hem nog terugkijken, maar ben vanochtend eerst naar je blog gegaan voor jouw verhaal. Ik wil je volgende week met alle liefde op de hoogte houden!
  Liefs

  1. Reply

   Lief! Benieuwd wat je van deze aflevering vind!

 2. Reply

  Net gekeken! Dat het Esmee is ligt er nu ook wel weer dik bovenop. Er komen nog 3 afleveringen schat ik. Lijkt het mij stug dat het echt Esmee is. Misschien heeft Frits haar wel verkeerd geholpen met die nummers. En misschien ligt Monica ook wel over de hondenspullen die er volgens haar niet waren.

  1. Reply

   Jaa daarom kies ik nu maar even voor Frits 😉 Inderdaad, 8 afleveringen in totaal dus we gaan het bijna weten!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 share