Beauty – Lancaster – Sun Delicate Soothing Cream – Face – SPF 50

Lancaster

Natuurlijk hoef ik jullie niet uit te leggen dat een goede zonnebrandcrème heel erg belangrijk is. En juist daarom deel ik graag mijn favoriete zonnebrandcrème voor het gezicht met jullie.

Lancaster Sun Delicate Skin

Dit leuke oranje tubetje van Lancaster kocht ik op de luchthaven Schiphol. Het Lancaster schap spatte al van verre op me af en alle producten waren in de aanbieding. Een goede zonnebrandcrème voor mijn gezicht is cruciaal want én mijn neus verbrand, én ik word zo slecht bruin in mijn gezicht. Op één of andere manier worden mijn armen en benen poepbruin maar blijft mijn hoofd achter, met uitzondering van een felrode neus.

Met een SPF van 50 moet mijn neus in ieder geval goed beschermd blijven en niet meer verbranden.

Wat belooft Lancaster?

De crème is bedoelt voor de gevoelige huid (check!) en zorgt ervoor dat je geleidelijk een bruin kleurtje kunt opbouwen. Tevens wordt de stevigheid en elasticiteit van de huid behouden, ook wel zo prettig. Er schijnt een ‘tan activator’ in te zitten, wat mij erg happy maakt! Kom maar op met die bruine kleur. Uiteraard biedt de crème een goede bescherming met de SPF 50. In de beschrijving staat tevens dat dit een goed zonbeschermingsproduct is voor kinderen.

Lancaster

En en, wat doet het voor mij?

De crème heeft een heerlijk zacht geurtje, niet too much. Ik heb in Turkije de crème gebruikt als dagcrème en dat werkte perfect. Geen puisten, niks niet. Mijn droge huid bleef tevens gehydrateerd wat ook nog wel eens anders is geweest.

Dat geleidelijke opbouwen van een kleurtje? It works like a charm! Ik heb geen verbrande neus meer gehad en heb warempel een lichte tein opgebouwd, yes! Geen rode neus maar een bruine neus, en een gezellig kleurtje op m’n wangen. Had ik een langere vakantie gehad dan slechts 1 week, dan weet ik zeker dat ik echt bruin was geworden. Nu ga ik gewoon lekker verder in de tuin en op het Zeeuwse strand, mét dit oranje tubetje binnen handbereik.

Lancaster

Kost dit?

Ik kocht dit 50 ml tubetje op Schiphol voor 15,- euro in de aanbieding. De originele prijs stond hier vermeld als 30,- euro maar ik heb dit product ook hier in de winkels alweer in de aanbieding gespot bij bijvoorbeeld de Douglas.

Ietwat prijzig maar zijn prijs zeker waard wat mij betreft, ik ben helemaal om!

Heb jij een favoriet zonnebrand product?

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares