Lente favorieten – Beauty – Shinen in het zonnetje!

Lente favorieten beauty

Jullie hebben vast en zeker al begrepen dat ik helemaal in m’n nopjes ben nu de lente is aangebroken en ik regelmatig heerlijk in de tuin kan zitten. Lichamelijk gaat het ook direct een stukje beter en dus zit ik over het algemeen beter in m’n vel! Als ik aan de lente denk, dan denk ik aan zonnestralen, aan stralen en aan energie. Mijn beauty artikelen pas ik dan ook (onbewust) aan op dit mooie jaargetijde.

In de lente wil ik shinen en er energiek uitzien! En dus laat ik vandaag vier producten zien die ik nu de zon weer schijnt, vaker gebruik. Mijn lente favorieten op het gebied van beauty!

Etos Fixing Spray Hydrating

Deze fixing spray had ik al bij zoveel beautybloggers voorbij zien komen, dat ik deze een paar maanden geleden ook kocht. Ik koos voor de hydrating variant omdat mijn huid vrij snel droog en trekkerig aanvoelt. En sindsdien… ik hou ervan! Deze spray voelt serieus fijn om aan te brengen en zorgt er inderdaad voor dat mijn make up beter op z’n plek blijft. Ik gebruik ‘m niet iedere dag, maar wel als ik bijvoorbeeld een etentje heb of ga dansen. Nu het warmer weer wordt, ben ik blij dat deze klaar staat op m’n kaptafel. Echt een aanrader!

Lente favorieten beauty

Dior Hydra Life Skin Energizer

Dit product heb ik al jaren en is nog steeds niet op, omdat je er per keer zo miniscuul weinig van gebruikt. Deze Skin Energizer is een soort doorzichtige crème die je los kunt aanbrengen om je huid er wat ‘gezonder’ en minder grauw uit te laten zien, een beetje op te laten leven. Ook kun je de crème mengen met je foundation of BB creme zodat je huid minder mat oogt na het aanbrengen. Een gezonde glow! En last but not least, wanneer je een klein beetje aanbrengt op een wattenstaafje kun je er gemakkelijk make up mee corrigeren. Een foutje gemaakt met je eyeliner, een vlekje van de mascara of fall out van je oogschaduw is er zo mee weggepoetst. Dit perfecte product leerde ik kennen bij een workshop in het ‘Dior house’ en sindsdien gebruik ik ‘m regelmatig en vooral in zonnige perioden. Zeker een favoriet! Dit product is niet goedkoop (56,- euro voor 50 ml) maar ik doe er dus al jaaaren mee, de ene periode gebruik ik het heel vaak en dan weer maanden niet.

Catrice Cosmetics Pure Radiance Glowrizer

Dit Catrice flesje lag niet zo lang geleden in de Kruidvat bij de limited editions van Catrice. Ik heb het, eerlijk is eerlijk, gekocht omdat het er zo leuk fancy uitzag. Er zitten parelmoer pareltjes in vermengd met een soort vloeistof. Wanneer je pompt, gaan de pareltjes kapot en krijg je dus een shimmer effect crème / lotion. Wanneer je dit aanbrengt krijg je het (lichte) effect van een vloeibare highlighter. I like it! Omdat er shimmer in zit, kun je dit product natuurlijk niet over heel je gezicht aanbrengen. Je gebruikt het op dezelfde manier als elke highlighter maar het effect is iets subtieler en voor mijn gevoel verzorgt het ook nog enigszins. Geen idee of dit echt waar is, maar het voelt wel prettig 😉

Lente favorieten beauty

Revolution Vivid Baked Highlighter

Eigenlijk wilde ik hier een mooie look mee maken en online zetten. Maar op één of andere manier komt dit op de foto niet zo mooi over als in het echt. Of dit nu ligt aan mijn make up skills of mijn fotografie (non) talent weet ik niet, maar ik wilde deze highlighter wel even laten zien! In de lente en zomer kun je nooit genoeg verschillende highlighters hebben want hoe mooi is het als je met een goede highlighter op je snoet, precies die zonnestralen over je gezicht heen krijgt. Love it! En dus voegde ik deze baked highlighter van Revolution toe aan mijn stash. De naam zegt het al hè, ‘vivid’. Voor een levendige, stralende huid! Ja zeker ook een favoriet, dit product van Revolution.

Wat is jouw favoriete lente beauty product? En wil je nog meer (andere) favorieten zien?

 

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 shares