5 X Lente voornemens – Schoon schip, wandelen en genieten

Diyaata voornemens

Hoppa, daar was ‘ie weer, gisteren was het eindelijk rokjes dag! Niet dat ik daar letterlijk aan meedeed, maar het betekent wel de start van het warme weer en de langere dagen, heerlijk. Vorig jaar beschreef ik 7 tekenen van de lente, vandaag mijn lente voornemens!

Voornemens voor 1 januari 2017, die maakte ik niet. Maar als de zon dan weer gaat schijnen, ja dan heb ik wel zin om plannen te maken!

 1. Aan de wandel!

  Vorig jaar zomer ontdekte ik steeds meer van de mooie omgeving waarin ik woon. Binnen no time sta ik midden in de natuur en kan ik op een makkelijke manier aan mijn beweging komen. Nu het langer licht is, en beter weer natuurlijk, wil ik hier weer mee starten. Al loop ik maar een half uurtje, alles is meegenomen. Echt fit worden, ik betwijfel of dat ooit nog gaat gebeuren met dit krakkemikkige lichaam van me (hello reuma) maar niet bewegen is ook een absolute no go. Nu de lente is gearriveerd, is het voor mij makkelijker om hier een tussenweg in te vinden. Ook in de lunchpauze van mijn werk gaan we regelmatig wandelen, heel fijn.

 2. Vakantie planning

  Nu de zon weer schijnt begin ik me beter te beseffen dat ik bijna op vakantie ga! Half mei vertrek ik weer voor 9 dagen in m’n up naar Turkije. Turkije? Yep. Net als vorig jaar trek ik me voorlopig niks aan van de (politieke) onrust en ben ik gewoon van plan om op het vliegtuig richting Marmaris te stappen. Tenzij er een negatief reisadvies wordt afgegeven, ben ik niet van plan dit te veranderen.
  Het is tijd om te beginnen aan mijn vakantiemuziek playlist (tips, anyone?), e-books, het bij elkaar rapen van fijne mini toilet artikelen en last but not least, outfits uitkiezen. En bij outfits uitkiezen hoort ook shoppen, hurray! Tot dusver heb ik eigenlijk nog nooit outfits / nieuwe kleding aankopen gedeeld op Diyaata maar misschien moet ik daar toch eens verandering in gaan brengen. Ik kijk zelf altijd met veel plezier naar blogs van andere (‘plus size’) ladies dus wie weet. Ik hoor het graag als jullie dit leuk vinden!

 3. Voorjaarsschoonmaak

  Het is tijd om schoon schip te maken, figuurlijk dan. Een voorjaarsschoonmaak in m’n hoofd! De laatste tijd merk ik aan mezelf dat ik terug kom in het ‘gehaaste’ leven waar ik eigenlijk afscheid van had genomen. Niet gek hoor, er spelen weer wat dingen op de achtergrond waardoor ik me druk maak en sommige dingen als een laatste druppel bij mij binnenkomen. Emotioneler, gehaaster, ik ben niet meer zo chill als dat ik een poosje wel was. En daar wil ik naar terug! Werk het werk laten, problemen van anderen niet mijn problemen maken, zorgen en twijfels kunnen loslaten, dat wil ik weer bereiken.

  Hoe? Geen idee, maar er bewust mee bezig zijn helpt vast en zeker al een beetje.

  Diyaata voornemens

 4. Schrijven en verdiepen

  Dit is natuurlijk niks nieuws, schrijven doet mij goed! En eigenlijk moet ik het meer doen, of wellicht een andere manier van schrijven aanpakken. Aan een boek beginnen? Ergens een column mogen schrijven? Ik heb er mijn vinger nog niet helemaal op kunnen leggen maar ik wil nét iets meer dan mijn blog. Of wellicht een nieuwe categorie op mijn blog, want eigenlijk heb ik alles in handen, ik ben er nog niet helemaal uit. Niet per sé een lente voornemen, maar wel een voornemen wat nu ontstaat haha! Tips? Hardstikke welkom!

 5. Een nieuw Diyaata uiterlijk

  Stiekem heb ik al een nieuw thema voor Diyaata klaar staan, maar ik vind het verdomd lastig om dit thema op de achtergrond in te richten. Dus misschien ga ik het er één dezer dagen gewoon op wagen en zal Diyaata er dus een poosje wat anders, niet perfect uitzien, tot ik klaar ben. Bij deze alvast sorry, maar it’s worth it! Hoop ik..

 

Heb jij goede tips voor op mijn  Spotify vakantie playlist? Laat het me weten! 🙂

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Klinkt allemaal als goede voornemens. En ja, in Goes en omgeving kun je lekker lopen 🙂 Eén van de redenen voor ons om Bentley te nemen haha! Voor wat betreft die outfit foto’s: DOEN! Ik gooi me wel op als vrijwilliger om de foto’s te maken 😉 xo Daisy

  1. Reply

   Deal 😉

 2. Pingback: Lente favorieten - Beauty - Shinen in het zonnetje! - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares