Leuke Hema cadeautjes

Leuke hema cadeautjes

Nadat we elkaar afgelopen week een kopje kleiner hebben gemaakt in de V&D, voor een uitverkoop van slechts 20%, dacht ik laten we Nederlands bekendste winkelketen een beetje in het zonnetje zetten!

De Hema is en blijft een heerlijke winkel voor van alles en nog wat maar ook zeker weten voor leuke, kleine of grote cadeautjes. Voor ieder wat wils! Ook voor jezelf, trouwens 😉 Ik hou het vandaag bij ‘roze’ cadeautjes, puur toeval, zegt vast iets over mij..!

Draagbare speaker koffiebeker

Hoe cute is dit. Een draagbare muziekspeaker voor die Starbucks fan die non-stop playlisten samenstelt op Spotify. Voor slechts €9,- is ‘ie van jou, of iemand anders.

Speaker

Soft Matt + Easy Shine Lipbalm

De beauty gek maak je heel blij met deze superfijne lipbalms. Zelf heb ik een Easy Shine variant in licht roze met een subtiel glittertje (nr. 6) en een vriendin van mij steelt de show met de Soft Matt in diep donkerpaars (nr 15). €4,- per stuk!

Lipbalm

A5 Notitieboek Parijs

Oké deze is gewoon te cute, voor iedereen die een fetisj voor notitieboekjes heeft en/of gek is op Parijs of reizen! Voor maar €3,- kunnen alle krabbels in dit mooie notitieboekje.

Notitieboek

Haakset Olifant

Creatievelingen opgelet! Hoe leuk is dit? Ik durf te wedden dat je er kleine kindjes ook erg blij mee maakt, deze leuke roze olifant! Overigens is hier ook een leeuw en giraffe versie van. Dit setje kost € 3,- en in ruil daarvoor krijg je de haaknaald, wol, garen en instructies. Wel nog even knutselen dus.. 🙂

Olifant

USB stick Lippenstift 8 GB

Afgelopen jaar moest ik een soortgelijke USB stick terug inleveren bij de Hema wegens ontplof gevaar.. Ik neem aan dat ze hier van geleerd hebben en dus is er een nieuwe variant in de winkel. Ik moet eerlijk zeggen, deze lijkt nét iets meer op een lippenstift dan de vorige versie. Als ik die uit mijn tas toverde keek men alsof ik ter plekke iets héél anders ging doen dan mijn telefoon opladen. Oeps.. €8,50 kost deze USB stick en hij is wel weer erg leuk!

USB stick

 

Komen jullie vaak bij de Hema? Heb je een favoriet Hema product?

Tags: hema

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares