Leuke trein uitjes

LEUKE TREIN UITJES

Afgelopen week bestelde ik een boek en kwam ik tot de ontdekking dat het Boekenweek is, oeps, niet opgelet! Bij mijn bestelling kreeg ik dus het Boekenweekgeschenk van dit jaar: ‘Broer’ van Esther Gerritsen. Vraag me (nu nog even) niet waar dit boekje over gaat maarre, je kunt er vandaag gratis de trein mee in! Dat was genoeg inspiratie om vandaag dus wat leuke trein uitjes onder de aandacht te brengen, een paar voor vandaag en een paar voor een andere keer!

Knit & Knot

Creatievelingen opgelet! Vandaag 20 maart is de laatste dag van de Brabantse Brei- en Haakdagen in de Koepelhal in Tilburg, op loopafstand van het Centraal Station. Op deze beurs bruist het van de (creatieve) inspiratie, trends, gezelligheid, leuke handwerkwinkeltjes, vloggers en bloggers!

Vanaf 10:00 uur kun je terecht op dit creatieve festijn en een kaartje kost €8,50. Mocht je gaan, laat me dan weten hoe het was!

Movie Time

Gewoon zin in een filmpje? Mijn oog viel op de bijzondere film ‘Brooklyn’ in het Chassé theater in Breda. Lees en oordeel:

Genomineerd voor 3 Oscars. Beste Film, Beste Actrice en Beste aangepaste script. 

Brooklyn vertelt het meeslepende verhaal van Eilis Lacey (Saoirse Ronan), een jonge Ierse immigrante die rond 1950 in Brooklyn haar weg probeert te vinden. Aangetrokken door het veelbelovende Amerika, verruilt Eilis het comfort van het huis van haar moeder in Ierland voor de oevers van New York. De heimwee verdwijnt snel wanneer Eilis wordt bedwelmd door de liefde. Maar haar nieuw gevonden geluk wordt al snel verstoord door haar verleden en Eilis zal een keuze moeten maken tussen twee landen en twee verschillende levens.

Het Chassé theater is op loopafstand van het station in Breda en de film draait vandaag zowel om 14:20 uur als om 19:10 uur.

Tuin en Lifestyle

Nu we allemaal de lentekriebels te pakken hebben, zoeken we naar inspiratie voor ons interieur en onze tuin. Van 14 t/m 17 april is er in Ahoy Rotterdam de Tuin en Lifestyle beurs met onder andere televisietuinman Lodewijk Hoekstra. Van thema tuinen tot jacuzzi’s en sieraden, een leuk dagje uit! Ohja, tip van de dag, er staat een leuke aanbieding op de NS Spoordeelwinkel waar je je entree, een retour trein ticket en een retour voor de RET kunt kopen voor totaal €23,- in de tweede klas.

Vriendinnendagen Goes 2016

Ja ik zou geen echte Zeeuwse zijn als ik je deze tip niet eventjes mee zou geven. Zaterdag 2 en zondag 3 april aanstaande is Goes winkelstad speciaal ingericht voor alle vriendinnen en/of vrouwen! Op zaterdag zul je tijdens het winkelen verrast worden door dans demo’s, kun je workshops volgen en is er midden op straat een modeshow van onze Goese ondernemers. Op zondag sluiten we deze keer de winkels niet, halleluja! ‘s Ochtends start de ladies run en ‘s middags is er een gratis toegankelijke modeshow in onze parkeergarage. Ben je zelf helemaal moe gewinkeld, dan kun je hier ook terecht voor een fijne touch up van haar en make up voordat je op het terras of in het restaurant belandt.

Ohja, het centrum is gemakkelijk te voet te bereiken vanaf het station. Je bent er zo!

Goes genieten

Glamour Day

Is Goes toch net even te ver voor je, dan kun je 2 april ook de trein pakken naar de dichtstbijzijnde winkelstad mét de nieuwste Glamour, het magazine, in je handtas. Even zwaaien ermee en hoppa 20% korting in de pocket! Als abonnee zijn er nog meer voordelen en er doen ontzettend veel winkels mee. De Glamour stop je natuurlijk ook in je tas als je wél naar Goes komt, twee vliegen in één klap. Bij mij ligt ‘ie klaar!

Reis jij graag met de trein? Of pak je toch liever de auto? Bij mij verschilt het enorm, auto rijden in de Randstad heb ik echt een hekel aan en dan pak ik liever de trein met een leuke aanbieding!

 

 

 

 

 

 

Tags: trein

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Ik wist niet eens dat er een vriendinnen dag in Goes was… oeps. Haha

    1. Reply

      Jaa zeker even gaan kijken hoor! 😀

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares