Lifestyle – Gastblog – Leven met het ritme van de zon

Leven met het ritme van de zon

Vandaag ben ik een luie blogger.. Ik ga jullie namelijk weer doorverwijzen naar ISH Jewels waar mijn tweede gastblog nu online staat.

De titel van deze blog is ‘Leven met het ritme van de zon’, want welke effecten heeft de zon op jouw ritme en energielevel? De zon hangt samen met de maan en met de seizoenen van het jaar en kan een hoop invloed hebben op jouw leven. Benieuwd? Lees dan even verder op ISH Jewels! Deze blog vond ik super leuk om te schrijven en me hier verder in te verdiepen.

Ik vind het in ieder geval fijn om me nu bewust te zijn van deze invloeden van de natuur. Wie weet kan ik met deze kennis mijn gevoelens of algemene mood beter verklaren en / of aanpassen!

Hou jij aan de regels van de ‘natuur’? Ik ben benieuwd!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 shares