Getest: Lidl nagellak – Cien – Miami Beach

Lidl Nagellak - Miami Beach

Na mijn eerste positieve kennismaking met de Lidl nagellak van het merk Cien, kon ik het afgelopen week niet laten om een nieuw kleurtje op de lopende band tussen mijn dagelijkse boodschappen te gooien.

Ik koos voor een heerlijk lente kleurtje want ik ben een beetje klaar met alle donkere winter kleuren. Miami Beach is een vrij felle koraal kleur die ik niet kon weerstaan. Als die zon nog steeds niet komt, dan zorg ik zelf maar voor wat zon op m’n nagels!

Lidl Nagellak

Aanbrengen

Het aanbrengen van de lak ging dit keer ietsje minder soepel dan vorige keer, ik vond het kwastje nu iets te breed/dik waardoor ik her en der wat mis ging en mijn nagelriemen meelakte. Ik moet wel zeggen dat ik liever een (te) breed kwastje heb dan een dun kwastje waardoor je strepen gaat zien. Zodra je je handen een aantal x hebt gewassen en/of gedoucht zijn al die missers immers zo weer weg!

Ik heb uiteraard een base en topcoat gebruikt, zoals ik altijd doe. Hierdoor kan mijn nagellak vrijwel altijd een week mee met slechts wat lichte beschadigingen.

Lidl Nagellak

De prijs

2 luttele euro’s ladies, 2,- euro! Een bedrag wat je niet direct opmerkt tussen de rest van je boodschappen. Ideaal dus en leuk om het flesje terug te vinden als je de boodschappen in de (koel)kast ruimt 😉

Heb jij al een nagellakje van de Lidl meegenomen?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Prachtig kleurtje! Als je lekker bruin bent staat het ook super mooi!

  2. Pingback: Beauty - Review - Action Nagellak - Pink 330 - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

14 shares