Lifestyle – Action Shoplog Februari 2018 – Cadeautjes, food en frutsels

Action februari 2018

Ja hoor, ik was weer bij mijn favoriete budget winkel! Ik had zomaar een dagje vrij gevraagd, had ik zin in, en dus had ik tijd om uitgebreid door de Action te wandelen. En hier en daar iets in m’n mandje te kieperen uiteraard.

Verzorging

In de categorie verzorging, blarenpleisters (0,98 euro). Tja, die zijn nou eenmaal veel te duur in alle andere winkels. En aloë vera reinigingsdoekjes (0,79 euro). Ik had nieuwe nodig en dit klonk wel goed!

Action februari 2018

Food

In de categorie food, lekkers voor mijn katjes! Ik zag pas nadat ik de foto’s gemaakt had dat de verpakkingen omzekop lagen, de kat op het plaatje hangt namelijk ondersteboven, oeps. Het is in ieder geval vacuüm verpakte gestoomde zalm en het lijkt mij iets minder slecht dan altijd iets met saus erin (1,19 euro per stuk). Jack en Jessy hebben er al regelmatig van gesmuld! Voor mezelf nam ik deze crispy rolls van Milky Way mee, want dat klinkt delicious (1,54 euro).

Action februari 2018

Kaartjes

Mijn kaartjes voorraad heb ik aangevuld door drie doosjes met kaarten te kopen. De kaartjes hebben allemaal verschillende leuke quotes en versieringen, en ik hou ervan! Zo kan ik weer ongestoord post versturen naar lieve mensen wanneer ik daar zin in heb (0,94 euro per doosje).

Action februari 2018

Cadeautjes, frutsels en creatief

Cadeautjes geven, net zo leuk als kaartjes sturen! En soms combineer ik dat een beetje. En dus kocht ik twee pakjes met leuke magneten, waarvan één om weg te geven (0,59 per stuk). De andere hou ik zelf voor op de koelkast. Ook had ik een cadeautje nodig voor puppy bezoek en dit leuke olifantje met bijtring en piep vond ik erg cute (1,99 euro). Luchtkussen enveloppen kocht ik om kleinigheidjes in te kunnen versturen (0,89 euro). En ik kocht twee pons apparaatjes in de vorm van een cactus en een sterretje. Waarom? Tja… Gewoon omdat het kan! Vroeger wilde ik dit heel graag hebben maar waren deze dingen echt achterlijk duur. Super leuk om een lintje te bevestigen aan een envelop / verpakking, net iets leuker dan gewoon perforeren (0,99 euro per stuk).

Action februari 2018

Ik had mezelf voorgenomen om geen kleurboeken of dergelijke meer te kopen, want het komt er gewoon nooit van. Maar… toen zag ik deze leuke varianten. Een boekje met kleurplaten in ansichtkaart vorm en met écht leuke plaatjes. Dus desnoods stuur ik ze gewoon nog niet ingekleurd op, en mag de ontvanger dit gewoon doen 😉 (0,94 euro). De velvet mandala kaarten zijn ook om in te kleuren, maar deze geef ik weg (0,94 euro).

Action februari 2018

Verder kocht ik ook een leuk setje met  houten boomstam labels. Deze houten cadeau labels komen met een krijtje, waardoor je de naam van de ontvanger of een leuke boodschap erop kunt zetten. Zelf kreeg ik al zo’n leuk label op mijn verjaardag dus toen ik deze zelf ook tegenkwam, moesten ze mee (0,78 euro)! Ook kocht ik dit kaartje voor de geboorte van een baby (op voorraad) met een houten hanger van een beertje, want ik vond ‘m gewoon heel leuk (0,59 euro).

Zowel op de bovenste foto als af en toe in een hoekje, zie je nog een stukje van een erg leuk etui met gouden stipjes. Ik ben vergeten er een aparte foto van te maken maar dit schattige etuitje kostte 1,29 euro en inmiddels zitten hier de pons apparaatjes in.

Action

Kaarsen

Action februari 2018

Hoe mooi zijn deze kaarsen! Super leuk, die verschillende tintjes bij elkaar. Ik koos voor de roze in het klein (0,99 euro) en de groen/blauwe variant in het groot (1,99 euro).

Zo, dat waren mijn shoppings weer! Wat is jouw laatste favoriete Action vondst?

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Leuke shoplog! Action heeft altijd van die leuke dingen<3

  1. Reply

   Jaa blijft heerlijk om door heen te gaan!

 2. Reply

  Ohhh wat een leuke kaartjes ook! Ik wil ook weer nieuwe nu haha. En die Milky Ways zijn zoooo yummm😍😍😍

  1. Reply

   Jaa ze zijn echt cute! En de milky way dingen zijn echt heerlijk idd haha

  • HosteSarah
  • February 27, 2018
  Reply

  Op de hoofdfoto viel mijn oog automatisch op de Milky Way crispy rolls. Zo lekker, die dingen. Die blarenpleisters heb ik zelf nog nooit bij action gezien, dus dat is handig om te weten dat ze het er wel hebben. In andere winkels is dat inderdaad al heel snel veel duurder! Top dus!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares