Lifestyle – De (december) cadeautip voor mannen

Hemdvoorhem.nl Cadeaudozen Kerst - Diyaata.com2

December is de maand om leuke cadeautips met jullie te delen en ik heb weer een nieuwe hoor! Ken je dat? Je wilt een leuk kerst cadeau kopen voor een vriend, vader, broer of partner en je hebt geen flauw idee wat je nu weer moet halen. Wanneer je advies vraagt aan vriendinnen krijg je al snel het antwoord: sokken, of ondergoed. Kan inderdaad best leuk zijn, maar het kan allemaal nét nog even anders en iets feestelijker.

Hemdvoorhem.nl

Bij Hemdvoorhem.nl snappen ze dit probleem wat wij regelmatig ervaren. Je ziet jezelf al aankomen met weer een badschuim of weer een bierpakket Het is niet zo gemakkelijk om een origineel maar ook tof en feestelijk cadeau te verzinnen voor onze mannelijke geliefden en dus kun je bij Hemdvoorhem verschillende cadeauboxen aanschaffen. Een cadeau waar al over nagedacht is, verpakt in een stylish zwarte cadeaudoos waar je gerust mee aan kunt komen zetten.

Hemdvoorhem.nl Cadeaudozen Kerst - Diyaata.com

Je kunt kiezen voor een cadeaudoos gevuld met (hele leuke!) sokken en ondergoed óf bijvoorbeeld een mooie leren riem of wollen muts. Bier of wijn, sokken in combinatie met parfum of een pakket met chocolade, het is er allemaal! Ik kreeg van Hemdvoorhem een cadeaudoos opgestuurd en ook voor mij was het nog een verrassing wat erin zat. Ik kreeg een cadeaudoos met een grijze herensjaal die echt super fijn aan voelt en bij mij nu klaar ligt om cadeau te geven aan een man naar keuze.

Dus.. heren… gedraag je! 

De zwarte cadeaudozen vind ik erg mooi en helemaal verantwoord voor onder de kerstboom. Al eerder werd ik zelf ook verwend door Hemdvoorhem tijdens het Blogger by Nature event en het heeft wel iets hoor, zo’n chique zwarte cadeaubox uitpakken!

Hemdvoorhem.nl Cadeaudozen Kerst - Diyaata.com

Details

De cadeauverpakkingen zijn er zoals gezegd in verschillende soorten en dus ook in verschillende prijsklasses. Ideaal voor ieder budget! Momenteel is er een kortingsactie gaande waardoor je 20% kerst korting ontvangt op bijna alles en dus ook veel van deze cadeaudozen. Dit in combinatie met gratis verzending en retour, maakt het een prima deal!

Ter indicatie, de cadeauverpakking met sjaal die ik ontving kost nu nog 23,96 euro (incl 20% korting), maar er zijn ook verpakkingen met bijvoorbeeld een gezellig paar happy socks voor minder dan een tientje. Wordt iedereen toch blij van!

Wat is jouw all time favourite kerst cadeau voor een man? 

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Hemdvoorhem.nl

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

14 shares