Lifestyle – Een bosje bloemen aan de deur!

Bloemen bezorgen - Diyaata.com

Dit onderwerp is al regelmatig aan bod gekomen op Diyaata; ik ben gek op bloemen! In de tuin staat het vol met kleurige bloemen en mooie groene planten. Regelmatig verwen ik mezelf met een bosje rozen of tulpen voor in huis en ik kan hier oprecht heel gelukkig van worden. Lieve mensen verrassen met het laten bezorgen van mooie bloemen, dat maakt me ook altijd blij.

Er is altijd wel een reden te bedenken om een bos bloemen te laten bezorgen. Een verjaardag, een beterschapswens, Moederdag of zomaar omdat het kan om iemand op te fleuren! Een excuus heb je niet nodig, bloemen zijn altijd goed.

Mijn favoriete bloemen

Mijn favorieten? Best wel wat! Persoonlijk ben ik dol op de hoge voorjaarsboeketten met allerlei verschillende soorten en lengtes bloemen in één mooie hoge vaas. Alsof je de zomer zo naar binnen brengt, ik hou ervan. Ranonkels en pioenrozen staan hoog op het favorietenlijstje, net zoals de meeste rozen overigens.

Bloemen uit de tuin - Diyaata.com

Soms vind ik het leuk om wat losse gerbera’s te kopen en die in kleine vaasjes te verdelen, die maken het direct een stuk fleuriger in huis. In het voorjaar is het natuurlijk tijd voor narcissen en tulpen, de lente gaat wat mij betreft dan écht van start.

Een bloemencadeautje

Zeg eens eerlijk, wie fleurt er nu niet op van een bosje bloemen? Of een andere leuke variant zoals een klein gevuld vaasje of gezellig bloemstukje? Regelmatig koop ik iets leuks om iemand op te fleuren, iets te vieren of gewoon zomaar. Soms lukt het niet om zelf tijdig een bezoekje te brengen aan de persoon die het wel verdient en nodig heeft, en dan laat ik bloemen bezorgen.

Hoe leuk is het als de deurbel gaat en er staat daar iemand met een bos bloemen voor je neus? Bloemen laten bezorgen is wat mij betreft zó attent, daar moet je wel blij van worden. No matter what, het moet een kleine glimlach teweegbrengen bij de ontvanger. Iemand heeft de tijd genomen om een mooie bos bloemen voor jou uit te zoeken en te laten bezorgen. Zelf wacht ik nog steeds op de dag dat ik een keer bloemen bezorgd krijg van een leuke man, maar dat terzijde ;).

Tover die glimlach op iemands gezicht!

Heb jij iemand in je omgeving die die glimlach weleens kan gebruiken? Overweeg dan eens om dat bosje bloemen te laten bezorgen. Uit ervaring kan ik je vertellen dat het zoveel goed doet, voor zowel de ontvanger als voor jou zelf. En voor nu; geniet van al dat moois want er bloeit weer zoveel om ons heen!

*deze blogpost is een samenwerking.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares