Lifestyle – Een geboorteposter aan de muur

Gallerix Geboorteposter Diyaata.com2

Met weemoed denk ik soms terug aan hoe klein Zinzi een jaar geleden nog was, nu al bijna niet meer voor te stellen! Toen Gallerix me dus vroeg of ik een geboorteposter van Zinzi wilde laten afdrukken, op origineel formaat van haar geboortegewicht en lengte, was ik direct enthousiast!

Geboorteposter

Hoe uniek is dit, een poster waarbij je kindje op ware grootte wordt geschetst. Voor mij is dit enorm waardevol, want wat een prachtige herinnering. Om dat beeld van een mini Zinzi precies terug te halen wordt met de tijd lastiger. De geboorteposter kan in verschillende ontwerpen worden gemaakt, de één wat moderner dan de andere en met verschillende posities. Ik koos voor de Blanket Geboorteposter Artistic Sketch. Deze vond ik de zachtste uitstraling hebben, iets wat bij Zinzi en mij past. Ook is dit een favoriete slaaphouding van Zinzi geweest, dus het klopte helemaal!

De achtergrond werd zachtroze en ook de letteropmaak waarbij je de naam van je kindje, geboortedatum, -gewicht en -lengte kunt invullen is aan te passen naar je eigen smaak. Daarbij koos ik een rosé gouden lijst voor deze poster die denk ik op mijn nieuwe thuiskantoor zal komen te hangen. De poster heeft een afmeting van 50 x 70 en is een echte eyecatcher voor in het nieuwe huis. Hoe leuk is dit ook om als (kraam)cadeau te geven!

Gallerix

Gallerix heeft allerlei soorten posters, in alle mogelijke genres. Ben je niet op zoek naar een geboorteposter, dan nog vind je vast iets wat wél in je straatje past. Omdat ik beneden in de woonkamer een collectie van posters wil gaan ophangen, koos ik nog voor een kleinere poster van 30 x 40 met een gouden waterverf / marmereffect, met een zwarte lijst eromheen. En oh my, wat een prachtige posters hebben ze ook nog voor op Zinzi’s nieuwe kamer! Hier kun je een gedeelte van mijn persoonlijke favorieten terugvinden. De bestelling verliep vlekkeloos en de lijsten en posters kwamen keurig verpakt, zonder beschadigingen, binnen.

Kortingscode

Jullie mag ik blij maken met een persoonlijke kortingscode! Wil je ook een geboorteposter of andere poster(s) bestellen, gebruik dan mijn code diyaata30 om 30% korting te ontvangen! Hoe leuk is dat! Wie weet bestel ik zelf ook nog wel een keertje.. Deze kortingscode verloopt op 27 mei 2022.

Ik kan niet wachten tot ik de posters hun definitieve plekje kan geven in ons nieuwe huis.

Heb jij een poster op je wishlist staan? Let me know!

*dit is een samenwerking, deze posters en lijsten heb ik ontvangen.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares