Lifestyle – Een persoonlijke fotowand in huis

Gallerix Diyaata.com

Na het toevoegen van foto’s aan de muur in ons huisje, had ik de wens om een fotowand te creëren. Heel bewust koos ik al voor een Samsung Frame televisie, zodat ik de wand kon uitbreiden met meer kunst en/of foto’s.

Keuzestress

Gallerix is een website met de meest prachtige posters en ik heb dan ook een avond gescrolld en keuzestress gehad om mijn eerste posters te bestellen. Ik had niet een bepaald thema in gedachten maar de kleurencombinatie moest wel kloppen voor mij. Juist de fotowanden waarbij thema’s worden afgewisseld vind ik gaaf, dus niet alles moest bloemen of kunst worden. De lijsten waren makkelijk, die moesten matchen met de zwarte lijsten die er al hingen én de Samsung Frame televisie die een eikenhouten kleur frame heeft momenteel.

Resultaat

Uiteindelijk koos ik voor twee posters van 30×40 cm met een houten zwarte en een eikenhout lijst en een kleinere poster van 21×30 cm met ook een eikenhout lijst.

Hóe gaaf zijn deze posters?! De panter op de Cartier poster, tja, die schreeuwde mijn naam. Daar is geen verdere uitleg voor nodig denk ik. De gin fles met droogbloemen vond ik heel gaaf en unieker dan bijvoorbeeld een wijnfles (en ik wilde toch drank aan de muur haha), en de bloemen zijn Daisy’s dus ook een logische keuze! Overigens is de lijst met de marmeren print ook een poster van Gallerix.

Ik vond het bepalen van de locatie voor de lijsten best even lastig en de muur is wat mij betreft nu ook nog niet 100% af of perfect. Maar er komt vast nog een moment waarbij ik de missende ‘puzzelstukjes’ tegenkom en toevoeg aan de fotowand. Waar ik dan voor ga kiezen weet ik nog niet, natuur, kunst, of toch nog een foto? Mezelf kennende wissel ik toch wel zo nu en dan, ik hou van afwisseling in huis.

Een foto tour van de keuken hebben jullie nog tegoed, en dan zien jullie straks de combinatie van het roze met het mat zwart wat ik nu weer in de lijsten heb laten terugkomen. Love it op die roze achtergrond!

Kerst

Ohja iets wat ik jullie niet wil onthouden; Gallerix heeft ook speciale kerstposters! Vind ik dus veel te leuk. Hoe gaaf is het om tijdelijk af te wisselen met een mooi winter/kerst tafereeltje aan de muur tijdens de decembermaand!

Wat hangt er bij jullie aan de muur?

*Dit betreft een samenwerking

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares