Lifestyle – Mijn huidige Netflix favorieten – Must Watch

Favorieten

Tijd om mijn huidige Netflix favorieten weer eens met jullie te delen! Iedere keer als ik een serie of film heb afgezien, vind ik het moeilijk om weer aan iets nieuws te beginnen. Tips zijn dan ook extra fijn om te lezen, vandaag mijn favorieten van dit moment.

The Goodwife

Als ik zin heb in een portie Amerikaanse drama én een beetje crime, zet ik een aflevering van the Good Wife op. Deze serie was me al zo vaak aangeraden en toch bleef ik het ontwijken. De reden? Ik dacht dat het zo’n typische vrouwenserie was en daar had ik gewoon geen zin in. But no! The Good Wife is een serie met juridische vraagstukken EN real life drama in één, helemaal top! Ik heb nog superveel afleveringen tegoed want ik loop tegen het einde van seizoen twee met nog maar liefst vijf seizoenen te gaan. Ik binge watch deze serie niet echt, af en toe ben ik in de mood en af en toe laat dit juridische spel aan me voorbijgaan.

Brasserie Valentijn

Deze Nederlandse film keek in de Eurostar naar Londen een paar weken terug. Deze speelfilm is geregisseerd door Sanne Vogel en is dus wederom een echte feel good movie. Verwacht niks ingewikkelds, gewoon leuk. Brasserie Valentijn is een goedlopend restaurant wat gerund wordt door Valentijn (Georgina Verbaan) en haar broer. Op Valentijnsavond zijn de gasten in het restaurant allemaal op hun manier op zoek naar de liefde. Zo ook Frank, de oude vlam van Valentijn die ineens na vele jaren afwezigheid weer voor haar neus staat.. uhh zit!

Feel good, Nederlands, liefde, kijkt lekker weg, ik vond ‘m leuk! De trailer:

Orphan Black – Seizoen 5

Orphan Black heb je vast al gezien, toch? Zo niet; Orphan Black is top en je moet direct gaan kijken. Ik heb al eerder geschreven over deze serie en afgelopen weekend kwam de laatste aflevering van seizoen vijf alweer online. Super sad want nu is deze serie volgens mij echt aan zijn einde gekomen. Maar seizoen vijf was wel echt een favoriet en ik keek enorm uit naar de nieuwe afleveringen op zondag. De finale aflevering was heftig maar wel goed. Ook wel fijn als je een serie met een goed gevoel kunt afsluiten.

13 Reasons Why

Ja de hype is er al vanaf en je hebt vast over deze serie gehoord en hem wellicht ook al gezien. Desalniettemin, was het wel een favoriet van mij. Deze serie over een meisje wat gepest wordt, en zich gepest voelt, die zelfmoord pleegt en na haar dood via cassettebandjes opdrachten geeft aan de mensen die hierbij op wat voor manier dan ook betrokken waren. Enorm heftig, enorm realistisch en met een goede boodschap naar iedereen. Want een ander het leven het zuur maken, is niet oké en kan grote gevolgen hebben. Mocht je deze serie nog niet gezien hebben en je kunt dit handelen, must see. Er schijnt een vervolg aan te komen, een seizoen twee.

How to get away with murder

Met deze serie ben ik net gestart en het pakt me wel. Nu ben ik ook groot fan van alle series die met crime, rechten etc. te maken hebben dus dat kan wel kloppen. In de serie wordt namelijk het professionele en privé leven van een professor in strafrecht gevolgd, Annalise Keating. Zij selecteert een groepje studenten om mee te werken aan verschillende rechtzaken op haar advocatenkantoor. Annalise is getrouwd en heeft een affaire, not so handy! Wanneer zakelijk en persoonlijk door elkaar worden gemixt raken zij en haar studenten betrokken bij een moord. How to get away with murder dus!

Wat is jouw favoriete Netflix serie van dit moment en heb je nog een goede filmtip?

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares