Lifestyle – Feelgood films en series – Jullie Netflix opvrolijk tips

Netflix Feelgood tips, films en series - Diyaata.com

Oooh wat hou ik soms van Instagram en zeker weten van jullie als volgers! Heb ik even behoefte aan een feelgood film of serie, dan gooi ik er gewoon een vraag in op m’n stories. En om de afgelopen stilte hier te verbreken, ga ik de leukste feelgood tips die ik pasgeleden van jullie kreeg gewoon delen.

Feelgood Netflix tips

Even geen dood of verderf, zo klonk mijn oproep. En hoewel er in onderstaand lijstje ook een paar oude bekenden zitten, zet ik jullie tips toch graag even op een rijtje. Deze tips kreeg ik van jullie:

Glow

Deze serie gaat over het leven van een groep vrouwen die trainen voor een worstel event in Los Angeles, in 1980. Als je dit zo leest denk je misschien, mwuhhh (ik in ieder geval wel) maar de trailer ziet er erg leuk uit! In de serie komt zowel het persoonlijke als het professionele leven van de dames aan bod en krijgen ze te maken met de nodige vreemde fans. De serie scoort een 8,1 op IMDb en deze staat nog op mijn lijstje om te kijken.

Gilmore Girls

Tja, behoeft dit nog enige uitleg? Zelf heb ik Gilmore Girls nooit écht gevolgd maar bleef ik wel altijd kijken als ik per ongeluk een aflevering tegen kwam. Ik weet dat bijna iedereen hooked was aan deze serie en op Netflix vind je momenteel zeven seizoenen. Dit is dus wel een toppertje als je van plan bent om je voorlopig van de buitenwereld af te sluiten.

The Good Place

Deze serie was helemaal nieuw voor mij en ik had geen flauw idee, terwijl er toch al vier seizoenen te bingo matchen zijn. The Good Place scoort ook een 8,1 op IMDb en na het zien van de trailer ben ik erg benieuwd geworden. The Good Place draait om Eleanor, een egoïstische dame die na haar dood door een vergissing in ‘The Good Place’ terecht is gekomen. Ze beseft dat dit niet helemaal klopt maar wil er wel alles aan doen om hier te mogen blijven. En dus, doet Eleanor er alles aan om een goed mens te worden.

Sherlock

Een oude bekende, Sherlock! In de bewerkte versie van deze serie struint deze bekende speurneus de hedendaagse straten van Londen af, op zoek naar aanwijzingen. In deze moderne versie van Sherlock zijn er natuurlijk ook moderne snufjes en technologieën beschikbaar. Een combi van humor, actie en mysterie en maar liefst vier seizoenen te gaan! Misschien niet 100% feelgood maar ik reken ‘m toch goed.

The Client List

In the Client List leren we Riley kennen, een single moeder met een nogal shockerend dubbelleven. Riley heeft een baan in een massagestudio waar ze er al snel achter komt dat haar collega’s net iets meer diensten leveren dan enkel een massage. Om haar eigen financiële problemen te kunnen oplossen, overweegt ze dan ook al snel om ook haar dienstenaanbod euh… uit te breiden! Riley woont in een conservatief dorpje in Texas en dit dubbelleven moet dan ook zeker weten geheim blijven.

Jane the Virgin

Yes, met deze serie ben ik direct de avond van mijn insta story gestart en inmiddels heb ik bijna alle drie de seizoenen afgekeken. Dit is nou echt zo’n typische feelgood serie. Niet nadenken, humor, enigszins een verhaallijn maar niet te ingewikkeld. Beetje liefde, beetje tranen, maar niet zoveel dat je mee gaat janken. Top! Jane heeft op haar 23e alles prima op orde. Ze studeert om lerares te worden, heeft een steady relatie en deze man support ook nog eens haar droombeeld van maagd blijven tot het huwelijk. Alles is in kannen en kruiken! Totdat Jane tijdens een routine onderzoek per ongeluk wordt geïnsemineerd met het sperma wat bedoelt was voor de vrouw in de onderzoekskamer naast haar. Foutje, kan gebeuren!

She is Out of My League

Heb je meer zin in een romantische komedie, zonder al te veel nadenken, dan is dit een leuke tip. In She is out of my league ontmoet Joe de perfecte dame. En het beste nieuws, zij vindt hem ook leuk! Echter door gebrek aan zelfvertrouwen en door de negatieve invloed van vrienden en familie dreigt deze droomrelatie toch nog in duigen te kunnen vallen.

Las Chicas de Cable

En als laatste een tip van een serie die ik zelf zag langskomen op Netflix. Deze serie heb ik nog niet gestart maar met een 7,8 op IMDb (en Netflix original) heb ik wel vertrouwen in deze serie die zich afspeelt in Madrid in 1920. Spanje krijgt dan zijn eerste telefoonmaatschappij en vier vrouwen worden aangenomen als ‘Las Chicas de Cable’. Het betekent voor hen meer dan enkel werk want het is ook één van de eerste stappen waarbij vrouwen op de werkvloer als gelijken worden behandeld in vergelijking tot mannen.

Er waren nog meer tips, maar ik denk hiermee de best scorende tips te pakken te hebben. Geen redenen meer om sip op de bank te zitten, een feelgood film of serie erbij en je voelt je al snel een stuk beter! Heb je nog meer tips? Laat ze weten in de comments!

 

Fotobron: Pixabay – Pexels

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 shares