Lifestyle – Gadgets Review – Inventum Voetenwarmer en Warmtekussen

Inventum

Zoals ik al schreef kreeg ik op mijn verjaardag een paar ‘warmte gadgets’ om de koukleum die ik ben, warm te houden. Ik heb het echt bijna altijd koud en kou maakt mijn lichaam nog strammer en dus pijnlijker. De voetenwarmer en het warmtekussen van Inventum moeten hier verandering in brengen!

Inventum Voetenwarmer

De Inventum voetenwarmer komt in een gezellige knuffeluitvoering, met teddy vacht. En laat ik maar direct het grote pluspunt van dit apparaat, naast de warmte, verklappen.. De voetenwarmer geeft namelijk ook een Shiatsu massage! De warmte en de massage zijn los van elkaar in te stellen dus je kunt zowel één van beide of allebei de opties aanzetten. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld wel zin hebt in een massage, maar het verder al warm genoeg hebt. Óf je wilt even dat ‘gekriebel’ niet aan je voeten, maar wel de warmte.

Inventum

De teddyvacht kun je loshalen en dus gemakkelijk uitwassen, wel zo fijn. Het apparaat schakelt zichzelf uit na 90 minuten. Mocht je dus in je luie stoel zitten met de voetenwarmer ingeschakeld en vervolgens wegdommelen, gaat niet gelijk de hele boel in de hens. Een prettig idee, want iedereen weet wat een beetje warmte met een mens kan doen..

Inventum

Ik ben fan, want zowel de warmte als de massage vind ik erg fijn.  Mijn lovah zelf kon de massage absoluut niet aan en was dus heel opgelucht dat ik het wél prettig vind. ‘Voor als je weer eens zo lang bent wezen winkelen’… Daar had ‘ie wel een punt! Ik vind het fijn om de massage eventjes aan te zetten en daarna zet ik de massageknop uit en hou ik de warmte nog aan. De voetenwarmer warmt super snel op, dus het is voor mij laagdrempelig om te gebruiken.

Het enige nadeel wat ik tot dusver aan dit apparaat heb ontdekt, is dat ik het snoer erg kort vind. Dus je moet wel redelijk dichtbij een stopcontact zitten, of gaan werken met een verlengsnoer. Ook ben ik nog op zoek naar een goede opbergplek, want het is best een ding! De voetenwarmer kost 55,- euro.

Inventum Warmtekussen

Het warmtekussen kreeg ik in de ‘platte’ variant met een kussenhoes. Ook het kussen werkt gewoon op elektriciteit en warmt in de eerste 10 minuten in turbo stand op. Daarna kun je de warmte precies instellen naar je wensen door middel van de (verlichte) afstandsbediening waar je uit 6 standen kunt kiezen. Ik vind het ideaal dat ik de versie zonder vulling heb gekregen, want ik leg deze gewoon op mijn eigen favoriete kussen en kan het warmtekussen bijvoorbeeld ook op een pijnlijk gewricht leggen doordat het niet voorgevormd is. De hoes komt er apart bij en het kussen is ook zonder hoes te koop.

Inventum

Ook het warmtekussen schakelt na 90 minuten vanzelf uit, dus wanneer je het bijvoorbeeld in bed gebruikt hoef je je ook geen zorgen te maken.

Inventum

Nadelen aan het warmtekussen zou wederom het vrij korte snoer kunnen zijn en het formaat van het kussen zelf, het is namelijk niet super groot (47 x 37 cm). Van beide heb ik persoonlijk nog geen last ondervonden. Het warmtekussen met uitwasbare hoes kost 35,99 euro.

Aanraders?

Ik heb beide producten al meerdere keren gebruikt en ik kan ze je echt aanraden wanneer je, net als ik, het vaak koud hebt. Ook wanneer je vergelijkbare lichamelijke klachten ervaart bij kou, is dit echt wel heel fijn om over te beschikken! De massagefunctie van de voetenwarmer is wat mij betreft ook echt een musthave. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan vind je hieronder de directe linkjes.

[bol_product_links block_id=”bol_5a70e1001797b_selected-products” products=”9000000012021882,9000000012021880″ name=”Inventum” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”445″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares