Lifestyle – Love Listography, Lisa Nola – Je liefdesleven in lijstjes

Love Listography

Afgelopen Sinterklaas vierde ik met één van mijn liefste vriendinnen en die verraste me met een prachtig gedicht en twee toepasselijke cadeautjes. Één van deze cadeaus was het boek ‘Love Listography – Your Love Life in Lists’, waarbij je je liefdesleven samenvat in jawel.. lijstjes!

Ik ben van nature een planner, een lijstjes maker, iemand die dingen heel graag op papier zet. Ik heb een voorraad markeerstiften waar ik een huis mee kan verven, to do boekjes om alle kamers mee te behangen en genoeg pennen om de rest van mijn leven mee door te komen. Én ik heb weleens een date waar dan vervolgens een interessant, lachwekkend, leuk of gezellig verhaal uit komt. Hoe toepasselijk is dit cadeautje dan ook voor mij?

Love Listography

Love Listography van Lisa Nola is een boekje waar je simpelweg lijstjes in maakt, om jouw liefdesleven mee te documenteren. Natuurlijk moet je dit allemaal met een knipoog nemen, dit is gewoon super leuk als je net als ik graag lijstjes maakt en herinneringen terug leest.

Uiteraard begint het boek met een rechtdoorzee lijst van ‘the people you’ve kissed’. Ai… dat wordt een graai terug in het verleden, ik geef toe. Uitdaging! Gevolgd door een lijst met ‘people you’d like to kiss’, kijk dat is een stuk gemakkelijker haha.

Love Listography

De beste dates en slechtste dates (yes daar hebben we ‘m) komen voorbij maar ook de beste ‘mix-tape’ love songs, en favoriete romantische restaurantjes. Er staan ook lijstjes in die ik serieus mooi vind om in te gaan vullen. Denk bijvoorbeeld aan manieren waarop een relatie jou heeft verandert, de mooiste liefdes gedichten en mooiste liefdes herinneringen / momenten.

Elke pagina, dus elk lijstje, komt met een mooie tekening en voorbeeld.

We’ve all had our bouts with love, from experiencing the butterflies-stomach moment before a first kiss to witnessing a cringe-worthy pickup attempt. That’s where your love listography comes in. So many wonderful people come into our lives – and of course, there are the ones that drive us nuts. They’re all worth remembering.

En daar ben ik het helemaal mee eens! Ik geloof heel graag dat we mensen ontmoeten om een reden, of het nu een positieve of een minder leuke afloop heeft gehad. Natuurlijk heb ik wat blogs over horror dates, en mijn momenten met Mr X geschreven, maar er zijn ook kleine fijne momentjes of herinneringen die ik graag ga opschrijven in mijn Love Listography. En wie weet, bedenk ik hierdoor nog wat momenten die alsnog een blog verdienen!

Love Listography

Aanrader?

Ik vind dit boekje echt heerlijk om door te bladeren, herinneringen op te halen en m’n lijstjes te gaan invullen! Én echt zo’n leuk cadeautje om te geven aan iemand die hier ook van kan genieten! In mijn Sinterklaasgedicht stond het volgende:

Om al je avonturen een beetje in het gareel te krijgen, kun je daar misschien het één en ander over opschrijven.

Nou, lieve Sint, ik ga een begin maken hoor, ik beloof niets maar ik doe m’n best ;).

Mocht je ook willen beginnen, hieronder vind je de link naar dit leuke boekje Love Listography bij Bol.com.

[bol_product_links block_id=”bol_5a3a71ff19678_selected-products” products=”1001004006065886″ name=”Love Listography” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12 shares