Lifestyle – Netflix – Deze serie keek ik binnen een week uit

La Casa de Papel

Tijd voor een fijne Netflix tip. Een serie waar volgens mij iedereen direct verslaafd aan raakt. Man, vrouw, oud of jong, dit is de serie die jij vanavond moet opzetten op Netflix. Heb je ooit al eens nagedacht welke undercover naam je zou kiezen, als je een willekeurige stadsnaam moest kiezen? Nee? Ik sinds kort wel, aangenaam, ik ben Londen.

La Casa de Papel – Money Heist

En na het kijken van de eerste afleveringen van La Casa de Papel, oftwel Money Heist, weet ik zeker dat ook jij een bandietennaam hebt uitgekozen. Dit in de vorm van een stad naar keuze.

Acht criminelen en één professor bereiden zich vijf maanden lang fulltime voor om de grootste bankoverval ooit te plegen. De professor is het meesterbrein achter dit alles en de criminelen zijn gerecruit, om de verschillende ‘competenties’ die ze hebben. Doelwit; de Koninklijke Munt van Spanje.

Eerlijk, ik ben oer het algemeen niet iemand die van actiefilms houdt. Maar deze serie, is goud waard. Inmiddels zijn er twee seizoenen en het tweede seizoen had ik binnen twee dagen uitgekeken. En ja, ik heb ook nog gewoon een sociaal leven geleid. Maar zodra ik weer een aflevering opstartte, was ik direct terug in ‘the game’!

Deze serie is niet enkel en alleen actie. Je leert de dieven gedurende de serie steeds beter kennen en er groeit een soort van compassie. Je voelt je one of them en denkt na over je eigen naam, mocht je zelf gerecruit worden voor dit eh… project. Er zijn gijzelaars, er is chaos, en je begint te hopen dat het plan slaagt. Wat ook volledig tegen mijn aard in is hoor jongens. Over alle mogelijke scenario’s is vooraf nagedacht door de professor, of nouja… bijna allemaal dan.

Alsjeblieft ga deze serie kijken en laat me weten of jij Rio ook zo’n cutiepie vind. Alstublieft, de trailer:

En nu?

Nu heb ik de serie af en ben ik weer in een ‘gat’ gevallen want ik vind het zo moeilijk om weer een nieuwe serie te vinden en te starten! Tijd maken om te schrijven dan maar… Tenzij jij een goede tip voor me hebt natuurlijk ;),

Laat in de comments of op Facebook even weten wat jouw huidige Netflix verslaving is!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

29 shares