Lifestyle – Ons huisje personaliseren met foto’s!

Fotocadeau.nl Diyaata.com

Zinzi is gék op foto’s en nu alles een plekje begint te krijgen, kunnen we de boel gaan opleuken in ons nieuwe huis. Tijd om foto’s laten afdrukken om herinneringen vast te leggen, momenten terug te halen en sfeer aan te brengen hier thuis.

Foto’s aan de muur

Voor mij is het belangrijk om foto’s in huis te hebben. Digitale foto’s zijn prachtig, Instagram en Facebook zijn leuk maar nog veel mooier is het om zichtbare afdrukken te hebben van sommige foto’s die waardevol zijn. Van Fotocadeau mochten wij foto’s laten afdrukken en ik koos voor twee canvas afdrukken met een mooie baklijst eromheen. Één foto van Zinzi en mij die voor mij altijd heel mooi zal blijven (mini me!) en een collage van foto’s van herinneringen die we verzameld hebben de afgelopen 1,5 jaar.

Zinzi haar glimlach toen ze deze foto’s op canvas zag was goud waard. Binnenkort gaan de lijsten aan de muur, nu nog even bedenken waar en hoe ik ze precies wil hangen. En we zijn nog niet klaar, want ook op voor op haar kamertje wil ik nog iets bedenken.

Fotobehang

Nu is mijn keuze voor canvas wellicht een beetje veilig en doorsnee want de mogelijkheden met foto’s zijn momenteel eindeloos. Bij Fotocadeau.nl kun je een foto muur laten maken, iets wat ik ook heel tof vind! Een mooie foto van de kids of hond of een zelfgemaakte foto van een prachtig uitzicht op vakantie, het kan allemaal. Op deze manier ben je er zeker van dat jouw muur uniek is, want niemand gebruikt jouw eigen persoonlijke foto! Is dit niet helemaal jouw ding dan is er ook een bestaande collectie van prachtige natuurfoto’s zoals bloemen, waardoor je je wand gelijk omtovert tot een waar kunstwerk.

Je kunt zelfs afwasbaar behangpapier voor in de keuken met je eigen persoonlijke foto’s laten maken! Eerlijk, ik wist niet dat het kon. Dit behang is natuurlijk ook nog hittebestendig waardoor je geen risico’s loopt. Mijn keuken is inmiddels bijna af dus dit is geen optie meer, maar het is zeker iets wat ik ga onthouden. Als keuken achterwand lijkt me een mooie (zelfgemaakte) foto van een uitzicht, bloemen of het strand prachtig. Je tijdens het koken even ergens anders wanen!

Thuis

Foto’s maken voor mij van een huis, een thuis. Ons eigen plekje waar herinneringen te zien zijn. Ik ben van plan regelmatig eens te wisselen, het kan zoveel leuks doen met je interieur. Ook op mijn kantoor staat inmiddels een foto van Zinzi. Even naar die foto kijken kan ervoor zorgen dat ik daarna de focus weer heb!

Hoe heb jij foto’s verwerkt in je interieur? Let me know!

*Dit betreft een samenwerking, we hebben de producten mogen ontvangen.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares