Lifestyle – Post in de brievenbus!

Leonievanderlaan.nl Diyaata.com2

In de COVID-19 lockdown, liep ik regelmatig naar de brievenbus toe. Met mijn zwangere buik deed ik dan even een kaartje op de bus, met of zonder specifieke reden. De belangrijkste reden; iemands dag opfleuren! Want hoe leuk is het, als je onverwacht een kaartje op de deurmat vind?

Opfleuren met echte post

Ik geniet er nog steeds van, wanneer ik verrast word door een kaartje in de brievenbus. En stiekem al van de voorpret ook, wanneer ik de aankomende post al gespot heb in de PostNL app. Echte post getuigd van moeite die iemand voor je gedaan heeft om je op te fleuren, net dat stapje extra dan bijvoorbeeld bij een simpel appje. In de periode dat ik er onverwachts alleen voor kwam te staan, kreeg ik ook van alle kanten lieve berichten via de brievenbus. Die kaartjes met lieve berichtjes hielden me oprecht op de been in moeilijke periodes en leken altijd binnen te komen wanneer ik het extra nodig had.

In alle eerlijkheid, ik verstuur momenteel wel minder post dan tijdens de COVID-19 lockdown. En waarom eigenlijk? Ik weet hoeveel steun en blijdschap post kan geven en post op de deurmat vinden na een lange werkdag buitenshuis is net zo leuk, of wellicht nog wel leuker. En dus heb ik een nieuw voornemen; vaker echte post versturen! De kaartjes van de bekende aanbieders ken ik inmiddels wel dus toen ik de website van Leonie van der Laan ontdekte, werd ik dan ook erg blij van de gezellige kaartjes die je hier terugvindt. Niet teveel poespas, maar wél heel leuk!

Leonievanderlaan.nl

Op de webshop van Leonie vind je allerlei mooie kaarten terug in verschillende categorieën. De kaartjes hebben grafische ontwerpen met lieve, gezellige of grappige boodschappen erop. Ook is er genoeg blanco aanbod, om te versturen voor de gelegenheid die jou past en kun je kiezen tussen wenskaarten met envelop of ansichtkaarten. Van kaartjes met gezellige retro bloemetjes zonder specifieke reden tot een semi-uitnodiging voor een avondje wijnen!

Bij mij liggen de kaartjes klaar om snel te versturen naar de mensen die ik liefheb. Ideaal vind ik het, om kaartjes op voorraad te hebben voor wanneer het ineens het moment is dat je een kaartje wilt versturen. Ohja en tip van de dag… Het excuus van geen postzegels in huis hebben gaat tegenwoordig ook niet meer op dankzij de PostNL app, binnen no-time heb je een postzegel geregeld!

Stuur jij weleens echte post? Wie staat op jouw lijstje om binnenkort eens te verrassen?

*De kaartjes mocht ik ontvangen om aan jullie te laten zien

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Door jouw blogje raak ik weer geïnspireerd om kaartjes te sturen. Ik doe het veel te weinig. Dank voor je reminder!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares