Lifestyle – Review Gadgy Sandwichmaker 3 in 1

Gadgy Sandwichmaker Diyaata.com

De cd-van-jou-cd-van-mij-theorie, die gaat echt op wanneer je uit elkaar gaat. En dus besefte ik me van de zomer dat ik geen grillplaat meer had, die was immers niet van mij. Geen gigantisch probleem, ik kan ook zonder. Toen besefte ik me dat het best leuk is om tosti’s te kunnen maken voor Zinzi. En wafels, ook leuk! Drie apparaten echter, dat vond ik een minder goed plan. En toen was daar de oplossing, een 3-in-1 apparaat!

Gadgy Sandwichmaker

Hoe tof is dit! De sandwichmaker van Gadgy heeft verwisselbare platen waardoor je met één apparaat zowel wafels als tosti’s kunt maken en ook nog grillplaten kunt gebruiken. Ja noem me marketing-gevoelig maar hier ga ik dus heel goed op. In mijn huidige keuken heb ik écht geen plek voor al die losse apparaten, dit leek me dus ideaal. Nog zo’n leuk voordeel, de sandwichmaker is rood en past daarmee perfect bij de keukenmachine en mijn pannenset. Je begrijpt dat ik deze bést even wilde testen en de eerste gelegenheid was tijdens onze drie dagen weg naar Friesland.

Het leek me ideaal om in ons huisje een leuk ontbijt en eventueel lunch te kunnen verzorgen met dit apparaat en dus pakte ik ‘m in voor onze 3-daagse trip naar Friesland. Bij Picnic bestelde ik een kant-en klare wafelmix (ik had nog geen zin om na te denken over de gezonde variant en de calorieën van een wafel..) en daar gingen we.

Hoe werkt het?

Een wafel maken, ik had dit werkelijk nog nooit gedaan dus ik was heel benieuwd.. maar al snel bleek; een kind kan de was doen. De platen verwissel je super makkelijk en klikken er zonder problemen op. De stekker steek je in het stopcontact en daarna geven de lampjes aan wanneer het ijzer klaar is voor gebruik, wel oppassen uiteraard want het ijzer wordt gloeiend heet. Voor mij was het even zoeken naar de juiste tijd van het bakken maar de wafels werden oprecht heel mooi, hoera! Zinzi was uiteraard proefpersoon en mijn eerste wafel werd goedgekeurd!

Gadgy Sandwichmaker Diyaata.com

Wij aten de wafels nu met suiker en stroop, maar het lijkt me super leuk om er in de zomer eens aardbeitjes en slagroom bij te serveren. En hoewel ik net grapte over de bijbehorende calorieën, wil ik die gezonde varianten van de wafel dus wel degelijk een keer proberen. Het tosti-ijzer en de grillplaten moeten nog getest worden maar de platen verwisselen gaat heel gemakkelijk dus ik verwacht dat dit ook top werkt.

Tevreden?

Ik ben absoluut tevreden, met slechts één nieuw apparaat in mijn kast kan ik nu weer creatiever aan de slag in de keuken voor leuke gerechtjes voor de mini en mij.

*Dit betreft een samenwerking met een gratis ontvangen product

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 shares