Lifestyle – Wanddecoratie – Knappe Jack!

Wanddecoratie

Een poosje terug las ik op de leuke blog Homeofdaisies (van mijn naamgenoot) dat zij een prachtige wanddecoratie mocht reviewen op haar blog. Super leuk! Deze wanddecoratie had zij besteld bij Saal Digital Nederland.

Dankzij haar tip ben ik even gaan kijken op Facebook en las inderdaad dat zij onder andere bloggers zochten ter review van hun producten. En dus besloot ook ik een poging te wagen! Op vrijdag meldde ik me aan en op maandag ontving ik een mailtje, ook ik mocht een bestelling plaatsen voor een wanddecoratie naar keuze twv 50,- euro.

Wat ik wou laten afdrukken, dat was niet zo lastig. Jack is namelijk alweer ruim een jaar bij mij maar heeft nog geen foto op de muur hangen. Dat verdient hij uiteraard wel! Ik had een leuke foto van Jack op ‘voorraad’ dus die keuze was gemaakt.

Maar toen.. Saal Digital biedt zes verschillende soorten wanddecoratie in allerlei afmetingen. Waar ging ik voor kiezen? Hardschuimplaat en Canvas vielen voor mij al af, ik wou iets origineels. Aluminium is voor mijn inrichting te modern en dus viel ook de Alu-Dibond optie af. De keuzes Acrylglas en Galleryprint bleven over en na wat research te hebben gedaan koos ik voor die laatste. Bij een Galleryprint wanddecoratie wordt de afbeelding op Acrylglas gedrukt met een versterkende plaat erachter. De kleuren zouden heel levendig overkomen en diepte creëren. Ik kon kiezen uit een matte of glans afwerking en koos voor glans. 30 x 30 leek me een mooie afmeting en ik bestelde er ook nog een ophangsysteem bij.

Ik heb mijn bestelling via de website zelf geplaatst en de speciale software niet gedownload. Dit ging prima, snel en duidelijk. De website gaf aan dat de foto van uitstekende kwaliteit was en dus plaatste ik mijn bestelling.

Wanddecoratie

Uiteindelijk moest ik na aftrek van de 50,- euro waardebon nog 2,85 euro inclusief verzending bijbetalen. Prima deal!

Op dinsdag plaatste ik mijn bestelling en voor het weekend was hij al binnen. Dat de kleuren levendig zijn, dat is wel duidelijk! Jack springt bijna op je af als je de wanddecoratie bekijkt, hij is super duidelijk in de details en Jack lijkt daadwerkelijk aaibaar 😉 Ik ben blij dat ik voor een glans afwerking heb gekozen want wow, kijk zijn vacht eens glanzen!

 

Bij de afbeelding zijn twee plaatjes geleverd, het ophangsysteem, die ik zo op de achterkant kan plakken en waarmee ik de decoratie aan de muur kan hangen. Eerst nog even een mooi plekje zoeken hoor!

Wanddecoratie
Wow I’m so pretty…

Ik ben helemaal tevreden met deze prachtige afbeelding van Jack en de manier van bestellen bij Saal Digital. Alles ging ontzettend soepel en snel, that’s how I like it!

Ohja, jullie moeten me de weerspiegeling in de foto’s met Jack eventjes vergeven. Een kat op z’n plek laten liggen of zitten is namelijk een behoorlijke uitdaging. Toen hij eindelijk z’n poseerplekje had ingenomen moest ik de foto heeeeel snel maken!

Hebben jouw huisdieren ook een plekje aan de wand, aan de wall of fame?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • aileenjessicaout
  • March 2, 2017
  Reply

  Wat leuk dat je deze foto hebt gekozen. Je kat kijkt er ook zo schattig naar op de laatste foto. Ik heb zelf gang waar ik allemaal foto’s ophang in verschillende lijstjes.

  1. Reply

   Dankjewel! Heerlijk zo’n fotowand ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

35 shares