Lifestyle – Wereldkaart op hout – Blikvanger

Wereldkaart

Een poosje terug ontving ik een e-mail waar ik wel HEEL enthousiast van werd.. Of ik een wereldkaart wilde bestellen om te reviewen op Diyaata.com. Deze e-mail kwam letterlijk nadat ik krap twee weken daarvoor had besloten om een schilderij (met doorsnede van de wereldbol) waar ik verliefd op was geworden, in de winkel te laten hangen.

Wereldkaart

Immers, in hoeverre is een schilderij nu echt nodig? Nee nee ik liet dit schilderij achter voor een andere eigenaar, al was ik er direct verliefd op, het kwam financieel even niet uit.

En toen kwam de e-mail van Wereldkaarten.nl. Ik klikte door naar de website en was direct onder de indruk, wat een opties! De wereldkaart of een doorsnede van de wereld, in kleur of zwart / wit, een historische kaart of een moderne versie, of zelfs een speciale wereldkaart voor op de kinderkamer. Oh en als klap op de vuurpijl kun je op deze website ook nog kiezen op welke ondergrond je de kaart laat afdrukken. Canvas, aluminium, plexiglas, een poster, behang of een leuke kraskaart, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

Wereldkaart

Een moderne kaart of afdruk, is niet zo aan mij besteed. Mijn interieur is vrij warm, landelijk en bestaat ook uit prachtige kringloop vondsten. Ik besloot dan ook te gaan voor een doorsnede van de wereldbol, op een historische manier weergegeven. Ik wil de wereldkaart als een echte blikvanger ophangen in de woonkamer en in deze kaart komen ook de lichte tinten van mijn interieur terug.

Eerder liet ik een foto uit Oeganda op een houten plaat afdrukken en ik ben hier nog steeds erg blij mee. Omdat ik canvas vrij doorsnee vind en aluminium en plexiglas te modern voor bij mijn inrichting koos ik ook nu voor hout. Je kunt kiezen uit planken of een plaat en ik koos voor een houten plaat. Het hout geeft sfeer, warmte en past helemaal bij mijn inrichting. Qua afmeting koos ik voor 80 x 60 (een blikvanger moet wel een blikvanger zijn!) en ik bestelde er een ophangsysteem bij. Totaal kwam ik uit op EURO 78,24. Het zou maximaal vijf werkdagen duren voordat mijn bestelling zou worden verstuurd.

De bestelling deed ik op dinsdag (wat trouwens erg easy ging allemaal) en op vrijdag werd er al een afleverpoging gedaan, WHUT?! Op dat moment mistte ik de aflevering maar op maandag was de bestelling dan toch bij mijn ouders afgeleverd. Hurray!

Wereldkaart

Bij het uitpakken was ik echt echt blij verrast. De wereldkaart is zelfs nog een tikje mooier geworden dan ik had gehoopt en de kleuren matchen helemaal met mijn inrichting. Bij de wereldkaart zelf werd inderdaad ook het ophangsysteem meegeleverd. Ik heb al een plekje uitgekozen waar de wereldkaart moet komen te hangen, nu nog even wachten tot mijn vader langs komt met de boormachine haha!

Ik ben ontzettend blij met deze wereldkaart, hij past zo mooi in mijn woonkamer en past bij mij als persoon, als liefhebber van reizen en het ontdekken en genieten van de wereld. Ook als het reizen even niet lukt of mogelijk is, dan nóg zijn al die prachtige bestemmingen dichtbij en in het zicht!

Thanks Wereldkaarten.nl, ik ben super blij met mijn wereldkaart en ik kan iedereen met reiskriebels aanraden om een kijkje te nemen op de website!

Wereldkaart

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

22 shares