Lipstick Test #1 Max Factor, Catrice, City Color

Lipstick test

Deze week heb ik twee lipsticks gescoord bij de Kruidvat én ik kreeg een lipstick in een goodiebag die ik gewonnen had ik op Joyce Elise.nl. Een mooie reden voor een test en review dacht ik zo!

Lipstick 1 – Max Factor Lipfinity Colour + Gloss – 500 Shimmering Pink

Al jaren ben ik fan van de Max Factor Lipfinity Lip Colours die dus echt bizar lang op mijn lippen blijft zitten. Met regelmaat vergeet ik dan na een avondje uit om de lipstick er ook daadwerkelijk weer af te halen en word ik wakker met (bijna) perfect gestifte lippen. Afgelopen week was alles van Max Factor maar 10,- euro en dus wou ik de Colour + Gloss variant wel eens proberen!

Max Factor Lipfinity

Ik nam nummer 500, Shimmering Pink, mee. Het product bestaat uit twee helften, een gepigmenteerde gloss die opdroogt als zijnde een lipstick en een lipgloss met shimmers die er overheen moet. Makkelijk aanbrengen vond ik deze niet, het is een precisie werkje! De eerste gloss trekt erg in de lijntjes van je lippen (long lasting!) waardoor je de shimmer gloss daarna ook echt nodig hebt. De licht roze kleur vind ik erg mooi maar.. Het staat me niet zo! Op één of andere manier leek ik erg bleek met deze op mijn lippen. Misschien als ik zelf weer wat bleker ben straks?

De lipgloss blijft echt zitten als een huis en voldoet zeker aan de verwachtingen. In een andere kleur zou dit zeker een favoriet kunnen worden. Deze kost (zonder aanbieding) euro 14,99.

Catrice – 16 I am yours!

Tegenover het Max Factor schap was het Catrice schap en ik kon het niet laten om hier een goedkope long lasting lipstick uit te kiezen. Stel nou dat die net zo goed blijft zitten? Ik koos voor de prachtige kleur ‘I am yours’ met nummer 16.

Catrice - I am yours

Long lasting? Vind ik wel! De lipstick overleefde mijn lunch wat ik voor een low budget lipstick erg goed vind! Nog een voordeel; deze lipstick stift zo fijn. De lipstick is vrij romig waardoor hij gemakkelijk opbrengt. En de kleur! Ik ben verliefd! De huls doet nog best chique aan, een leuke aankoop dus! Deze kost maar euro 2,39.

City Color – City Chic – P5 Pucker Up

Deze felroze lipstick zat in mijn goodiebag die ik ontvang van Joyce! Een kleur die ik zelf niet zo snel zou uitkiezen maar waar ik wel erg benieuwd naar was. Een prima goodiebag vangst dus 😉

City Color

Wow, die is fel! Ook deze lipstick brengt super fijn en creamy op, net als de Catrice lipstick. Ik heb wel het idee dat velletjes vrij snel zichtbaar zijn, wellicht ligt dat ook aan de kleur. Dit vind ik echt zo’n typische festival lipstick, waar opvallen oké is en erbij hoort! De precieze prijs weet ik niet maar online zie ik verschillende lipsticks van dit merk voor maximaal 5 euro dus ook dit is een leuke budget keuze!

En hoe ziet dat er dan uit?

Voor de nieuwsgierigen, hierbij wat foto’s van mijn lippen met bovenstaande lipsticks.

Lipstick test

Tsjee, zo in close up zie je die haartjes wel goed he…shocker!

Favoriet?

Geen van deze lipsticks kan tippen aan mijn favoriete Dior lipsticks maar eerlijk is eerlijk, Catrice wint deze ronde!

Draag jij graag lipstick? Welk merk en welke kleur is jouw favoriet?

Tags: lipstick

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Die roze staat je echt super!

  1. Reply

   Thanks ?

 2. Reply

  Die catrice is erg mooi zeg!!! Wow!

  1. Reply

   Zeker een aanrader! ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares