Beauty – L’Oréal Paris x Balmain Paris Lipstick – Confession

L'Oréal x Balmain

Roep ‘Limited Edition’ in combinatie met ‘Lipstick’ en een leuke merknaam, en Daisy is verkocht. Check, check, check want de L’Oréal Paris x Balmain Paris collectie has it all en dus kocht ik een lipstick van deze collectie in de kleur Confession.

L’Oréal Paris x Balmain Paris Lipstick – Confession

Eerlijk? Ik vond het gewoon wel heel fancy om een lipstick te hebben van de Balmain collectie plus ik vond de verpakking echt rete mooi. Ik bedoel, KIJK NOU! Een super chique zwarte huls met gouden details, beter kan toch niet. De collectie heeft ook kleuren met een donkergroene of blauwe huls, maar zwart wint altijd wat mij betreft.

De boodschap van deze collectie? Die is prachtig:

“No matter your origin, no matter your tribe. Come together, be seen, be heard. United, we are invincible. Because we are all worth it.”

Hier ben ik het natuurlijk helemaal mee eens! Je afkomst maakt niets uit, je mag gehoord en gezien worden en samen zijn we onoverwinnelijk.

L'Oréal x Balmain

De collectie heeft een behoorlijk aantal lipstick kleuren die voor mij persoonlijk niet draagbaar zijn. Een donkerblauwe, een groene, een intense paarse kleur.. Ik kom daar niet mee weg en voel me ook niet aangesproken om dit wel uit te proberen. Ik koos voor Confession, kleur 246, die een koraalkleur heeft en ook nog eens die mooie zwarte huls heeft gekregen. Overigens vind ik de dames in de campagne er super mooi uit zien, een getinte huid met zo’n wauw kleur op de lippen, love it.

L'Oréal x Balmain

De lipstick heeft een matte finish en een lichte koraal kleur. Mat, ik heb het al vaker gezegd en ik blijf het lastig vinden. Bij anderen vind ik het prachtig, maar ik krijg vrij snel zulke droge lippen dat ik de lipstick er niet meer mooi uit vind zien. De lipstick verdwijnt dan vaak zo erg in de lijntjes dat het niet meer mooi is. Echter de eerste paar uur zit ‘ie prachtig en daarna smeer ik er gewoon wat lippenbalsem overheen, om nog steeds de mooie kleur te kunnen houden.

L'Oréal x Balmain

De houdbaarheid is vrij lang. De kleur trekt echt in m’n lippen en daardoor blijf ik lang het koraal tintje zien. Al met al? Het is de fijnste matte finish lipstick die ik tot dusver heb geprobeerd. Deze lipstick blijft voor een matte lipstick op mijn lippen het mooiste zitten van alle soorten die ik heb getest. De kleur vind ik mooi, al neig ik toch altijd meer naar rode en roze tinten. De verpakking? YES YES YES!

Ik betaalde 14,99 voor deze lipstick, verkrijgbaar bij onder andere Etos, Kruidvat en Bol.com.

[bol_product_links block_id=”bol_5a03122d31897_selected-products” products=”9200000081857798,9200000081857796,9200000081857747″ name=”Balmain” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Ben jij net zo gevoelig voor verpakkingen van beauty producten als ik? 🙂

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

17 shares