L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Hairdetox

L'Oreal

Misschien heb je het al gezien op Instagram of Facebook, ik mag een nieuwe haarverzorgingslijn van L’Oréal testen als bloginsider voor Vera Camilla. Super leuk!

Deze nieuwe lijn van LÓreal zorgt ervoor dat je haar fris en licht aanvoelt dankzij de reinigende werking van de drie soorten klei die er in zijn verwerkt. Elke hoofdhuid produceert talg en talg zorgt er uiteraard voor dat jouw haar vet aanvoelt en/of er vet uitziet. De Extraordinary Clay Hair Detox lijn moet voorkomen dat jouw haar snel weer vet wordt na een wasbeurt. Ideaal!

Om te testen kreeg ik de shampoo, crèmespoeling en droogshampoo (twee keer, hurray!). De shampoo en crèmespoeling heb ik voor het eerst gebruikt op zaterdagmorgen. Wel een kleine kanttekening, mijn haar is ontzettend dik en gaat enorm snel in de klit als het nat wordt. Om die reden gebruik ik dus áltijd ook een haarmasker als ik mijn haar was. Er zit geen haarmasker bij dus die gebruik ik (toevallig) van een andere lijn van L’Oréal.

L'Oreal

Mijn mening

Wat mij het eerste opviel aan deze haarlijn? Wat VEEL schuim! Heerlijk vind ik dat, dan lijkt het net of je nog een tikje extra schoon wordt 😉 De geur is lekker fris maar niet té fris, prima te doen. Op maandag begon de lok van mijn haar er wat vettig uit te zien, na 48 uur dus. De rest van mijn haar nog niet, dus ik hoefde het nog niet helemaal te wassen. Ik heb die dag de droogshampoo gebruikt die prima zijn werk deed!

Dinsdagmorgen was de werking van deze producten toch echt op en heb ik m’n haar weer gewassen met deze producten. De 72 uur heb ik dus echt gehaald, met een beetje hulp van de droogshampoo.

L'Oreal2
De producten zijn vrij van siliconen en dat heb ik even moeten Googlen, waarom wil ik dat ook alweer? Silicone is een synthetisch product wat je haar doet glanzen en glad maakt. Maar waarom willen we dat dan niet? Deze toevoeging zorgt er ook voor dat bepaalde haarproducten zich blijven opstapelen in jouw haar. Stylingproducten kunnen dan zelfs na het wassen nog in je haar zitten. Tevens onttrekt silicone je haar het natuurlijke vocht, zonder siliconen gaat jouw haar dus weer natuurlijk glanzen én beter groeien. Omdat producten zich niet meer opstapelen, valt het haar ook luchtiger en minder plat. Goals!

Of dit allemaal echt werkt, dat kan ik nog niet beoordelen na twee wasbeurten. Maar dat het een fijne lijn is en het nakomt wat het beloofd met betrekking tot 72 uur schoon haar, dat klopt zeker weten!

Deze nieuwe lijn van L’Oréal is verkrijgbaar in de bekende drogisterijen.

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik vind deze lijn ook zo enorm fijn!

  1. Reply

   Yes nog een fan ?

 2. Reply

  Ben echt benieuwd naar deze lijn! Zou hem ook nog thuis krijgen, had hem gewonnen via Twitter.

  1. Reply

   Oh top! Hoop dat jij ‘m ook fijn vind 🙂

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares