Lucardi Juwelier – Guess oorbellen en ketting – Ready for Christmas!

Lucardi - Guess

Lucardi Juwelier vroeg mij of ik op de webshop een kerstcadeautje wou uitzoeken om aan jullie te laten zien. Tuurlijk wil ik dat! Ik vertel en laat jullie uiteraard zien, wat ik heb uitgekozen.

Sterretjes, ik heb er iets mee. Zet ergens een sterretjes print op of bij en ik ben al snel verkocht. Ik was dan ook snel om toen ik een prachtige sterretjes ketting van Guess tegenkwam op de Lucardi juwelier webshop. De ketting is goudkleurig (goldplated) en in het sterretje vind je de merknaam Guess en een Swarovski kristal.

De meeste, echt mooie, sieraden die ik heb zijn goud(kleurig), ik vind dit meer bij mij passen dan zilverkleurig.

Lucardi juweliers

Die wou ik hebben! En wat bleek? er hoorden ook nog eens bijpassende oorbellen bij, in sterretjes vorm uiteraard.

Lucardi juweliers

Precies dezelfde sterretjes maar dan als oorbellen, zijn ze niet super cute? Ik hou wel van minimalistische sieraden met nét even een opvallend detail zoals bijvoorbeeld het Swarovski steentje in deze oorbellen. Waar ik eerder voor groot en opvallend ging, ga ik nu sneller voor chique en stijlvol.

Guess sieraden

Nog een foto om de grootte, verhouding, van de sieraden te laten zien. Iets waar je wel rekening mee moet houden als je de ketting ook wilt bestellen, hij is vrij kort. Langer dan dit kun je de ketting niet dragen, maar ik vind het wel mooi op deze manier.

Guess oorbellen

Kijk het Swarovski steentje eens glinsteren! Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe sieraden setje. De ketting kost €49,- en het paar oorbellen kost €39,-.

De laatste tijd draag ik amper nog goedkope sieraden die verkleuren tijdens het dragen. Mijn oren gaan er van ontsteken en als ik het warm krijg (tijdens het dansen bijvoorbeeld) dan krijg ik nog een lelijke groene afdruk op m’n huid ook. Liever kies ik dan voor een ietsje duurder sieraad die langer mee gaat en waar ik geen last van krijg.

Ik zag nog veel meer moois (en betaalbaars!) in de Lucardi webshop dus ik weet zeker dat er ook iets voor jou, of je geliefden bij zit voor de komende feestdagen. De bezorging is snel en dus is de webshop ideaal om jouw last minute cadeautjes te bestellen. Voor iedereen die je liefhebt, of euh… lekker voor jezelf!

Wat voor sieraden draag jij graag? Ga je voor groot en uitbundig of ook voor minimalistisch met een leuk detail?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Heel gaaf, vooral de sterretjes oorbellen!Wist niet dat Lucardi sieraden van Guess verkocht!

  • Esther
  • December 19, 2016
  Reply

  Heel mooi en ook superleuk als set. Ik draag vaak mijn eeuwige mat zilver oorringetjes, lekker basic en ze passen overal bij. Ik ga eens even op die site kijken, misschien vind ik ook wel een leuke set nieuwe oorbellen en ketting.

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares