Lush Shoplog – Christmas Sale – Badderen maar!

Lush Shoplog

Dit jaar was ik op Tweede Kerstdag één van de meer dan 1000 mensen in de digitale wachtrij bij Lush. De sale zou namelijk beginnen en ik wou daar ook eens een keer mijn slag slaan.

Dat had nog best wat voeten in de aarde! Ten eerste was het noodzaak om de wachtrij door te komen. Eenmaal door de wachtrij heen was het zaak om te proberen te ontdekken waar je de sale kon vinden… Er was namelijk nog geen ‘sale’ knop aanwezig. Maar, met behulp van de Lush Facebook kwam ik erachter dat je op het woord ‘sale’ moest zoeken in de zoekbalk.

Ietwat omslachtig maar het werkte, kwam ik dan eindelijk terecht bij de gewilde sale artikelen. Waar vrijwel alles binnen een paar klikken uitverkocht raakte! Ik heb dan ook in een soort wanhoop gewoon aangeklikt wat ik nog wél kon krijgen om te kunnen gebruiken in bad, na een lange werkdag of werkweek. Om er vervolgens de dinsdag na kerst achter te komen dat alles, waarbij echt hele leuke artikelen, weer verkrijgbaar was via de Sale knop zonder wachtrij… Zucht.

Desalniettemin ben ik blij met mijn vangsten en laat ik ze in deze Lush Shoplog aan je zien. Niet super veel dus, bij gebrek aan beschikbaarheid en euh tja, geld ook wel.

Santa – Fun

Stiekem was ik erg benieuwd naar de Fun artikelen van Lush maar vond ik ze altijd wat aan de prijs om uit te testen en verkoos ik dan een bubblebar boven een fun artikel.

Dit keer had ik weinig keus, vielen de prijzen mee en dus belandde deze Santa in mijn digitale winkelmandje.

Lush Shoplog

Met dit Fun artikel kun je daadwerkelijk een Santa knutselen / kleien, haha! Ik weet nog niet of ik daaraan ga beginnen hoor maar hee, het kan. De Santa beloofd bubbels, zeep en een shampoo in te zijn. Super leuk en handig! Santa ruikt naar Jasmijn, heerlijk.

Lush Shoplog

Snowcastle – Soap

Dit stukje zeep was nog geen 3,- euro en dus ging ook deze in mijn digitale mandje. Een stukje van een Sneeuwkasteel, isn’t it cute? Een combinatie van kokosmelk en amandelolie zorgt ervoor dat deze zeep extra goed verzorgd bij een droge huid in koude dagen. Hij heeft een zachte geur van roosjes en vanille.

Lush Shoplog

Santasaurus – Bubblebar

Yes yes yes, ik kon nog een Bubblebar bemachtigen! En wat een leuke, een echte Santasaurus, wie kent ze niet 😉 Deze leuke kerst dino op een stokje kun je meerdere keren gebruiken om onder een lopende kraan lekker veel bubbels in bad te creeëren. Ik was een beetje bang van de geur zoals die omschreven stond omdat er ook citrus geuren omschreven stonden. Ik ben normaliter niet zo van de citrus geuren in mijn verzorging. Maar het ruikt heerlijk! Bovendien las ik dat de Bergamot die hierin verwerkt is, behalve ontspannend ook goed werkt tegen ontstekingen. Deze heb ik regelmatig door m’n reuma dus wie weet!

Ohja, ik kocht er 2 nadat ik dit had ontdekt. Oeps.

Lush Shoplog

Elf on the Shelf – Fun

Deze elf had ik wel, niet, wel, niet…. WEL gekocht! Omdat er met mij nog zo’n 1000 mensen tegelijk aan het klikken waren, was het niet helemaal duidelijk of ik dit elfje nu wel of niet had. Ik betaalde wel, maar hij stond er niet bij en toen… toch weer wel in de bevestiging die ik per e-mail kreeg!

Wederom een Fun artikel waarmee je het hulpje van de kerstman in elkaar kunt kneden. Of niet, en gewoon lekker bubbels creëren (if you ask me). Het elfje ruikt wat kruidig, iets wat ik best lekker vind.

Lush Shoplog

Zoals je ziet bevat dit pakje weer 4 kleurtjes, om mee te kunnen knutselen. Wie weet, kan ik me toch niet inhouden als ik eenmaal in bad zit.

Ik kan niet wachten om het eerste bad te laten vollopen! Ik denk dat ik start met de Santasaurus want die heb ik er immers twee gekocht. Heerlijk 🙂 Zo jammer dat wij in Zeeland geen Lush hebben!

Wat is jouw favoriete Lush artikel? Heb je een aanrader voor me?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Wat een lekkere dingen heb je gekocht! Baal echt dat ik geen bad heb Haha!

  1. Reply

   Heerlijk he! Even een half uurtje in bad en ik ben weer een eind opgeladen. Ga je nog een nachtje in een hotel met bad? 🙂

  • Marushi
  • January 4, 2017
  Reply

  Wat een super leuke producten heb je gekocht! Ik vind het zo jammer dat ik geen bad heb! 🙁

  1. Reply

   Ah dat snap ik, misschien een lekker voetenbadje? En anders bewaren voor een heerlijk hotel mét bad!

 2. Reply

  Buiten snowcastle heb ik alles hetzelfde gekocht haha! Ik benzelf enorme fan van Northern Lights, LoM en santasaurus. Ooh en Sleepy is nu ook mijn all time fave geworden!

  1. Reply

   Oeh deze ken ik nog niet allemaal, bedankt voor de tips!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

16 shares