Film Recensie – Ladiesnight Mamma Mia! Here We Go Again..

Mamma Mia Here We Go Again

Voor mij één van de typische feelgood (vrouwen) films die altijd goed is, Mamma Mia! Romantiek, liedjes, een simpele verhaallijn, niet te veel drama, check check check! Toen bekend werd dat er een vervolg zou komen wist ik al; deze film ga ik zien! Woensdagavond was ik dan ook bij de ladiesnight van Mamma Mia! Here We Go Again.

Mamma Mia! Here We Go Again

Allereerst, vond je de eerste film drie keer niks? Dan vind je deze film zes keer niks. Ja ik gooi ‘m er maar direct in, dit moet echt je ding zijn. Wanneer je naar de film Mamma Mia gaat, moet je namelijk nog minder dan een goed en logisch verhaal verwachten. Je moet gewoon denken, ik ga een avondje naar de bios met gezellige ABBA liedjes die heel spontaan worden ingezet, een hoop romantiek en niks ingewikkelds. Het is gewoon precies de eerste Mamma Mia! film maar dan nog meer van dat. Nog een tikkeltje ‘ erger’ zullen waarschijnlijk veel mannen en de wat stoerder aangelegde vrouwen hierover zeggen. Want hee, Here We Go Again!

Donna, oftewel Meryl Streep, die is niet meer. Wel wordt ze enorm gemist en speelt haar verleden een grote rol in de nieuwe Mamma Mia film. Sophie werd natuurlijk ooit verwekt door één van de drie vakantie lovers van Donna (nog steeds weet niemand door welke precies, frappant) en op dat verhaal wordt nu verder ingezoomd. Hoe kwam Donna in deze ehm… bijzondere situatie terecht op dit gezellige Griekse eiland?

Om dat verhaal te vertellen worden er heel veel bekende maar ook heel veel minder bekende ABBA liedjes ingezet. De jonge versie van Donna wordt gespeeld door Lily James. Van haar was ik het meeste onder de indruk in deze film, ze acteert en zingt goed maar is ook echt een beauty om te zien.

Net als je denkt, nu hebben we de hoogtepunten wel gehad, komt Cher ineens op het doek als zijnde de oma van Sophie. Stiekem wel heel grappig. Het plot? Tja… totaal niet spannend maar eigenlijk doet het er ook niet echt toe. Het hele verhaal is gewoon gezellig en gezellig blijft het tot het einde.

Komt ‘ie hoor, de trailer van deze gezellige feelgood movie!

Gaan?

Gaan: wanneer je toe bent aan een avondje meiden fun, gezellige liedjes, romantiek en weinig drama

Niet gaan: wanneer je toe bent aan een goed verhaal, poottwisten, gave effecten en andere spannende dingen.

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Ik wil absoluut heen! Lekker avondje liedjes luisteren 😛 Helaas is ie hier nog niet uit en ik vraag me af of ie wel komt hier…

    1. Reply

      Ahhh ik hoop het voor je!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

23 shares