Lifestyle – November 2018 – Een bezoekje aan de Margriet Winterfair

Mart Visser styling sessie Margriet Winterfair - Diyaata.com2

Ieder jaar staat er wel een uitje op de planning samen met m’n moeder. Een aantal keer naar de Libelle Zomerweek, Share a Perfect Day en dit jaar gingen we op weg naar de Margriet Winterfair in Den Bosch. Een dagje sfeervol winkelen, kennismaken met allerlei (nieuwe)merken en producten, lezingen bijwonen en volop de kans om workshops te volgen.

Photobooth Margriet Winterfair - Diyaata.com2

Margriet Winterfair

De Margriet Winterfair vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch, die helemaal in kerst sferen zijn aangekleed. Super sfeervol met allerlei soorten zitjes, mooi gedekte tafels, overal lekker eten en drinken, muziek, bloemen en mooie verlichting. Na een autorit van 1, 5 uur zijn we de dag gestart met een lekkere koffie en een Bosche Bol, want hee dat hoorde er natuurlijk bij!

Uiteraard is de Winterfair een evenement van het magazine de Margriet en was er dit jaar bijvoorbeeld aandacht voor de reportage ‘Gewoon stoer!’. In deze fotoserie voor de 80e verjaardag van de Margriet zijn 80 vrouwen met een bijzonder verhaal gefotografeerd en geïnterviewd. Hieronder was een bekende van mij, Esther (oprichtster) van Suffe Tutten! Super leuk en haar kwam ik puur toevallig ook nog tegen tijdens de Winterfair zelf. Ook mijn moeder en ik gingen in de ‘Gewoon Stoer’! Photo Booth om deze dag vast te leggen.

Photobooth Margriet Winterfair - Diyaata.com2

We woonden een styling sessie bij van Mart Visser zelf, die ook een gedeelte van zijn nieuwe collectie liet zien. Ik werd tijdens deze sessie helemaal verliefd op een aantal van zijn jurken en besloot er dan ook één zelf aan te schaffen. Een tipje voor andere curvy ladies, Mart Visser zijn collectie gaat tot maat 50 en tijdens zijn styling sessie vertelde hij dat de gemiddelde Nederlandse vrouwenmaat momenteel maat 44 is. Toch wel prettig om te horen!

Mart Visser styling sessie Margriet Winterfair - Diyaata.com

We proefden de nieuwe JP Chenet – Ice Edition (mjammie!) en lunchten met verse frietjes. Ik kocht (met leuke korting) een glitter jurkje bij de stand van M&S Mode voor de aankomende feestdagen en scoorde 10 mini OPI nagellakjes voor een erg goeie deal! De workshops lieten we aan ons voorbij gaan maar er waren genoeg dames die een Bosche Bol of sieraad gingen maken. Op de Margriet Winterfair zijn helaas de shoppers op wieltjes (nog) niet verboden en dus was het oppassen geblazen voor tenen en hielen.. Sommige ladies gingen helemaal los op alle mogelijke aanbiedingen die er maar waren! Wij hebben ons behoorlijk ingehouden, al kocht ik wel nog twee goede haarmaskers, shampoo & conditioner van Garnier Loving Blends. Bij mij gaan haarmaskers er in no time doorheen en die waren nu toch wel erg voordelig. Ik mocht hierna meedoen met een spel en won daar nog een conditioner, top!

Aan het eind van de middag waren we bij een optreden van Do, in het Margriet Theater. Helaas was er geen plek meer om te zitten maar alsnog was het erg mooi om bij te zijn.

Optreden Do Margriet Winterfair - Diyaata.com

Hierna haalden we onze vooraf bestelde (voor een paar euro) shopper op, vol met eten en drinken. Een soort goodiebag dus en daar houden we van, haha!

Shopper Margriet Winterfair - Diyaata.com

De sfeerverlichting tijdens dit evenement zorgde ervoor dat mijn foto’s verre van top werden, maar hee, de impressie is er toch! Ik heb genoten van dit dagje weg en gezien het slechte weer was dit overdekte evenement een super leuke zaterdag uit. Wie weet, volgend jaar weer of toch iets anders?

 

Ben jij al eens op de Margriet Winterfair geweest? 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 shares